Select Menu


Κι όταν λέμε Καθημερινή εννοούμε ανθρώπους όπως ο Παπαχελάς...που συμπτωματικά διοικούσαν μαζί το ΕΛΙΑΜΕΠ (εδώ περισσότερα) που συμπτωματικά τα έπαιρνε από 8 διαφορετικά ιδρύματα του Soros...


Ο οποίος συμπτωματικά έδωσε μόνο στον Παπαχελά συνέντευξη όταν ήρθε στην Ελλάδα λίγο πριν το μεγάλο φαγοπότι με μενού τους Έλληνες. 


Ο Βουρλούμης , που ενδεχομένως να δούμε σε κάποιο ψηφοδέλτιο του Μητσοτάκη, έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να τον εμπιστευθούν οι ξένοι νταβατζήδες. 


Γόνος Υπουργού του πράκτορα Ελευθερίου Βενιζέλου και Σύμβουλος των Rothschild. 


Των Rothschild , των γνωστών ακατανόμαστων ... που κανένα σκουλήκι της δημοσιογραφίας δεν τολμάει να αναφέρει. Ούτε να το σκεφτούν δεν τολμούν για να μην χάσουν την εύνοια του Σιωνισμού και των τοκογλύφων. 

Στην εκτελεστική επιτροπή της Τριμερούς Επιτροπής ...τρεις τουλάχιστον εμφανίζονται ως πράκτορες των Rothschild ...κι ο ένας από αυτούς είναι ο Βουρλούμης. 

Ο Βουρλούμης ... ήταν και σε κορυφαία θέση της Εμπορικής Τράπεζας μέχρι που ήρθε το ΠΑΣΟΚ.
Μετά «δέχθηκε» να γίνει επικεφαλής του ΟΤΕ καθώς σφάζονταν στα πόδια του οι πρωθυπουργοί. 


Του ΟΤΕ που τότε τον ξεπουπούλιαζαν και τον ξεπουλούσαν στους ξένους , που μασουλούσαν τα τεράστια κέρδη του ώστε να πιστέψουν οι Έλληνες ότι ήταν και ζημιογόνος κι έπρεπε να τον ξεφορτωθούν. 


 


Και για να βρεθεί κάποιος να τον αγοράσει ...υποχρέωσαν χιλιάδες υπαλλήλων του ΟΤΕ που είχαν προσληφθεί επί Ανδρέα σε εθελούσια έξοδο ...ώστε οι συντάξεις τους να πληρώνονται από τους υπόλοιπους Έλληνες καθώς η σημερινή συμβολή του ΟΤΕ στα Ασφαλιστικά Ταμεία είναι πολύ μικρότερη. 


Σε όλες τις χώρες , που ΔΕΝ υπηρετούν τους ξένους τοκογλύφους, οι κερδοφόρες μονοπωλιακές εταιρίες του Δημοσίου μετατρέπουν την κερδοφορία τους σε τεράστιες εκπτώσεις προς τους λαούς...ενώ στην Ελλάδα μασουλάνε τα δισεκατομμύρια κερδών ώστε όχι μόνο να μην πέφτουν οι τιμές αλλά να ανεβαίνουν ώστε να δημιουργούνται ευκαιρίες για ξένους κερδοσκόπους να μπουν στην αγορά και να ζημιώσουν τις κρατικές εταιρίες που ανήκουν σ'εμάς που ματώσαμε να τις φτάσουμε εκεί που είναι τώρα. 

Σ.Σ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top