Select Menu


Με σήμα... τη γκλίτσα.




Για πρώτη φορά στην ιστορία των διαδηλώσεων εναντίον των Μνημονιακών μέτρων από το 2010 έγινε δυνατό να υπαναχωρήσουν οι κλούβες των ΜΑΤ χάριν των διαδηλωτών. Γύρω στις 18:00 το απόγευμα, οι αγρότες έφτασαν με τα τρακτέρ τους στο Μεταξουργείο και όταν έγινε κατανοητό πως δεν πρόκειται να υποχωρήσουν, οι κλούβες των ΜΑΤ, που είχαν στήσει φράγμα στην οδό Δεληγιώργη, αναχώρησαν ενώ τα τρακτέρ και τα φορτηγά των αγροτών προχώρησαν προς το Σύνταγμα.




Αγρότες από όλη την Ελλάδα με τις γκλίτσες στο χέρι και επάνω σε τρακτέρ κατέβηκαν σήμερα στην Αθήνα για το Πανελλαδικό τους Συλλαλητήριο ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο των μνημονιακών προαπαιτουμένων.




Όταν έφτασαν στο Μεταξουργείο, το μόνο που μπορούσε να κάνει η αριστερή κυβέρνηση για να τους σταματήσει ήταν... να κατεβάσει τα τανκς (!)

Φωτογραφίες - Ρεπορτάζ: Χρύσα Κουτρουμάνου, ειδική συνεργάτις του logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top