Select Menu


Σύμφωνα με ακριβέστατες πληροφορίες, στο εγχείρημα που προανήγκειλε προ ημερών στον ΣΚΑΪ ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης της ΝΔ, Τάκης Μπαλτάκος, εμπλέκονται ήδη ηχηρά ονόματα!


Διεθνές Ίδρυμα “Φίλιππος Β΄ Βασιλεύς της Μακεδονίας”.

Το Διεθνές Ίδρυμα “Φίλιππος Β΄ Βασιλεύς της Μακεδονίας”, που έχει για έδρα του τη Νέα Υόρκη και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από έναν αειθαλή Καστοριανό, λέγεται πως εμπλέκεται με το νέο κόμμα, καθώς έχει μεγάλη απήχηση στο ελληνικό Στράτευμα, όπως άλλωστε και ο Φράγκος Φραγκούλης. Προς επιβεβαίωση αυτού, θα αναφέρουμε πως στο πλαίσιο Διημερίδας και Τιμής, που διοργανώθηκε στις 8 και 9 Απριλίου 2014, το εν Ελλάδι παράρτημα του Ιδρύματος έκανε απονομή του μεταλλίου “Φίλιππος” στον Σύνδεσμο αποφοίτων της Σχολής Ικάρων, όπου τιμήθηκαν από το Ίδρυμα, 151 αεροπόροι που θυσιάσθηκαν υπέρ Πατρίδος την περίοδο της Ιταλο-γερμανικής εισβολής. Επίσης, πληροφορίες μας αναφέρουν πως, ο Φράγκος Φραγκούλης, μετέχει του ΔΣ του εν λόγω Ιδρύματος.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός εχθροί στον αθλητισμό, σύμμαχοι στην πολιτική;

Αναφέρθηκε – και δεν διαψεύσθηκε - πως χρηματοδότης του εγχειρήματος του κόμματος Φραγκούλη θα είναι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Άλλωστε, ο “Ναύαρχος”, όπως έκανε τον κολλητό του, Δήμαρχο Πειραιά, έτσι, μπορεί να κάνει και Πρωθυπουργό, άνθρωπο της αρεσκείας του.

Από την άλλη μεριά, την εξαγγελία της ανακοίνωσης ανέλαβε ο Τάκης Μπαλτάκος, πρώην νομικός σύμβουλος των αδελφών Γιαννακόπουλου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός (1992-1997) και νύν αντιπρόεδρος στην “πράσινη” ΚΑΕ της εποχής Δημήτρη Γιαννακόπουλου - Ο οποίος έχει κηρύξει “ιερό” πόλεμος κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Έτσι, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στέλνουν αθλητικό μήνυμα διά μέσω του νέου πολιτικού φορέα; Και όλοι γνωρίζουν τι δύναμη έχουν οι οπαδικοί στρατοί.

Μάζωξη δυσαρεστημένων απολωλότων προβάτων της ΝΔ.

Ο ρουφιάνος της ΝΔ μας πληροφόρησε πως πριν λίγες ημέρες έγινε συνάντηση (δυσαρεστημένοι με την ΝΔ) των Πάνου Παναγιωτόπουλου (εθεάθη και στις συγκεντρώσεις του Τζιτζικώστα), Γιάννη Μιχελάκη, Κωνσταντίνου Τζαβάρα, Χρήστου Χρηστίδη, Αργύρη Ντινόπουλου, ώστε να βολιδοσκοπηθεί η διάθεσή τους για να πλαισιώσουν το κόμμα του Φράγκου Φραγκούλη.

Δηλαδή, πιστεύουν Φραγκούλης, Μπαλτάκος και σία πως με αυτά τα φθαρμένα πολιτικά υλικά κατεδάφισης θα δημιουργηθεί πολιτικός φορέας που θα εκφράζει τον ελληνικό λαό; Δηλαδή, είναι δυνατόν ο ελληνικός λαός να εμπιστευθεί όλους εκείνους που ψήφισαν τα Μνημόνια της εξαθλίωσης του λαού και της παράδοσης της Πατρίδος στη Γερμανία; Όλους εκείνους που δεν επαναστάτησαν και βρίσκονται στο περιθώριο, αλλά τέθηκαν εκτός πολιτικών αξιωμάτων, επειδή και μόνο το θέλησε το Σύστημα Εξουσίας!!

Εμπλέκουν τον Σεραφείμ Πειραιώς.

Στο νέο κόμμα, εμπλέκουν ακόμη και τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, αφήνοντας στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα να διαφανεί η σιωπηρή στήριξή του. Έτσι, πιστεύουν πως θα έχουν μαζί τους και ένα μεγάλο αριθμό πιστών, οι οποίοι αποδέχονται με θέρμη την ηγετική μορφή του Μητροπολίτη Πειραιώς.

Άλλωστε, δεν είναι κρυφό πως ο Σεβασμιότατος Πειραιώς στήριξε στις Δημοτικές εκλογές του 2014 την εκλογή στον δημαρχιακό θώκο του εκλεκτού του Κόκκαλη και του Μαρινάκη, Γιάννη Μώραλη.

Επίσης, δεν δίστασε – αναγνωρίζεται το θάρρος του - τον Ιούνιο του 2015 να στείλει διά μέσω του γραφείου Τύπου της Μητροπόλεως, την παρακάτω επιστολή:

«Από τήν ενασχόληση με ανακριτικά καθήκοντα αρκετά χρόνια στην Εκκλησιαστική Δικαιοσύνη, έχω τη δυνατότητα να εκφράσω δημόσια τη γνώμη μου αναφορικά με την παρανόμως δημοσιοποιηθείσα πρόταση του Αντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών καθ’ ό μέρος αφορά αυτή στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιώς και εκλεγέντα πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιώς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αναφέρων ότι είναι ατεκμηρίωτη και χωρίς ουσιώδη στοιχειοθέτηση και κατά ταύτα αποβαίνει έωλος, αβάσιμος και ανεπέρειστος. Όσον αφορά στους δημοσιοποιηθέντες διαλόγους πού φέρονται δήθεν εμπλέκοντας τον κ. Μαρινάκη δεν έχουν καμία ποινική αξιολόγηση. Επομένως όλη αυτή η απαράδεκτη υπόθεση αναφορικά με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι πομφόλυγα η οποία εντός ολίγου χρόνου θα διαρραγεί μετά κρότου». Ωστόσο, οφείλουμε από πλευράς μας να διατυπώσουμε την αφάνταστη έκπληξή μας γι΄ αυτή την ατυχή και βιαστική τοποθέτηση. Τι ακριβώς εξυπηρετούσε; Και με την ευκαιρία να ρωτήσουμε αυτό που μας εμπιστεύθηκε ακριβής πηγή μας: Εστάλη στον Σεβασμιότατο Πειραιώς, πρόσφατα επιστολή από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, που νουθετούσε τον Πειραιώς ώστε να χαμηλώσει τους τόνους κατά της Κυβερνήσεως;

Τι ζήταγε η αλεπού στο Μαξίμου;

Και ενώ αυτά συμβαίνουν, την ώρα που ο λαός μας είναι ζαλισμένος και μισολιπόθυμος από τις συνεχείς καρπαζιές που δέχεται, ο πρώην Βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος (ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο), πέρασε το κατώφλι του Μαξίμου και συζήτησε με τον Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παπά. Οι πληροφορίες μας λένε πως το ραντεβού το έκλεισε η κ. Χαρά Καφαντάρη, βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών. Όπως, οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο στησίματος νέου “πατριωτικού” κόμματος που θα είναι ανάχωμα στο Σύστημα. Όπως, ο ΛΑΟΣ, η “Ένωση Κεντρώων” κ.α.

Στα σκαριά η “Οικουμενική”.

Πάντως, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η πιθανότητα σχηματισμού οικουμενικής είναι μια πραγματικότητα και τα σενάρια απεργάζονται διάφοροι κύκλοι της Ε.Ε. Μια οικουμενική κυβέρνηση που θέλει και η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, από τη στιγμή που δεν θέλει να καεί άμεσα δεδομένου ότι η πολιτική που θα ακολουθήσει ο νέος Πρόεδρός της, θα είναι η ίδια με αυτήν του Τσίπρα και μάλιστα με πολύ μεγάλες πιθανότητες να υπογράψει και ένα νέο Μνημόνιο ή πρόγραμμα όπως θα το βαφτίσουν οι “εταίροι” καθώς το ΔΝΤ απαιτεί νέα δανειακή σύμβαση. Όλα αυτά τα σενάρια θα πάρουν σάρκα και οστά τον Μάρτιο, αφού η 18η Μαρτίου θα είναι η πιθανή ημερομηνία της πρώτης αξιολόγησης, καθώς στο τέλος του ίδιου μήνα είναι το Καθολικό Πάσχα και δεν θα υπάρχουν συνεδριάσεις Eurogroup κλπ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top