Select Menu


Ο Σταύρος Παπασταύρου της λίστας Λαγκάρντ, έχει κληθεί στο Κολλέγιο Αθηνών στο οποίο πρόεδρος είναι ο αδελφός του Αντώνη Σαμαρά, Αλέξανδρος, για να μιλήσει στους μαθητές της Α και Β Λυκείου για την «Ημέρα Καριέρας»! 

Γράφει ο Φέλιξ

Μπορεί πρόσφατα να κατέβαλε 3,5 εκατομμύρια όντας εμπλεκόμενος σε υπόθεση φοροδιαφυγής και να είναι επίσημα κατηγορούμενος για κακουργήματα, ωστόσο φαίνεται πως μερικοί, πιστοί στη ρήση του Αντώνη Σαμαρά «μακάρι να είχαμε δέκα Παπασταύρου», φροντίζουν να τον αξιοποιήσουν όσο περισσότερο μπορούν.

Στο koutipandoras.gr, δέχονται από το πρωί τηλεφωνήματα γονέων που θεωρούν πως η κίνηση αυτή της Διοίκησης του Κολλεγίου προσβάλει και το Κολλέγιο και τα παιδιά τους και τους ίδιους ως γονείς. Είναι άγνωστο ποιές συμβουλές ανέλιξης και καριέρας θα δώσει ο Σταύρος Παπασταύρου και αν θα εξηγήσει πώς ένας δικηγόρος γίνεται πετυχημένος επιχειρηματίας με 5,5 εκατομμύρια στην Ελβετία.

Ίσως πάλι να εξηγήσει πώς μπορείς να φτιάξεις καριέρα έχοντας ταυτόχρονα σχέσεις με το Σαμαρά, τη Μαρέβα Μητσοτάκη ή την οικογένεια Βαρβιτσιώτη.

Υπάλληλοι του Κολλεγίου έχουν επιβεβαιώσει επίσης την πληροφορία, αλλά η διοίκηση του Ιδρύματος στο οποίο απευθυνθήκαμε δεν μας έχει απαντήσει ακόμη επίσημα το λόγο που επέλεξε να καλέσει έναν υπόδικο για κακουργηματικές πράξεις και εκ των πραγμάτων αρνητικό σύμβολο, ως προσωπικότητα που καλούνται να μιμηθούν τα παιδιά.

Εκτός αν το Κολλέγιο του κυρίου Αλέξανδρου Σαμαρά, εννοεί έτσι ακριβώς την επιχειρηματικότητα. Με λίστες και φοροδιαφυγή.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top