Select Menu


Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Γιορτή για την Ελλάδα!

Γιορτή για την ανθρωπότητα!

Σήμερα γιορτάζουμε τον ένα χρόνο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (ή ΔΙΟΡΙΖΑ, όπως πολύ σωστά προτείνουν κάποιοι να μετονομαστεί το κόμμα).

"Το πελατειακό, κομματικό και ρουσφετολογικό κράτος των ημετέρων είναι ακριβώς αυτό που εμείς έχουμε στόχο να γκρεμίσουμε", έλεγε ο πρωθυπουργός μας λίγους μήνες πριν και ακριβώς αυτό ΔΕΝ έκανε. Σήμερα, έχουμε μια τελείως διαφορετική εικόνα των πολιτικών πραγμάτων από εκείνη που μας έταζε ο κ.Τσίπρας ένα χρόνο πριν, αλλα μια τόσο όμοια εικόνα με αυτή των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Η "πρώτη" αλλά και "δεύτερη φορά αριστερά" απέδειξε πως όχι μόνο δε διέφερε σε τίποτα από τα κόμματα που μας κυβέρνησαν επί σειρά ετών στο παρελθόν, αλλά πως μπορεί να κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα : Υποσχέσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ, δημοψηφίσματα που δίχασαν μια ολόκληρη χώρα, διορισμοί συζύγων, ξαδέλφων εξ' αγχιστείας, φιλόδοξων νέων με αντιστασιακούς προγόνους, των μανάδων τους και λοιπά και λοιπά και λοιπά.

Γιατί λοιπόν να μη γιορτάσουμε σήμερα όλη αυτή την οικογενειοκρατεία, το ρουσφέτι, τον εκβιασμό της Ελλάδας από Έλληνες και ξένους κυβερνώντες, το μνημόνιο 3 που μετονομάστηκε σε σύμφωνο και που "έμοιαζε με μνημόνιο", την αποτυχία της παρούσας κυβέρνησης για μια δίκαιη διαπραγμάτευση, το "όχι" που έγινε "ναι", τα capital controls, τη διατήρηση της λιτότητας, τη μείωση των συντάξεων, τα νέα ασφαλιστικά μέτρα, το πρώτο βραβείο από το πανεπιστήμιο του Harvard!

Δε μπορεί παρά η 24η Ιανουαρίου του 2016 να είναι μέρα τιμής για τον Ελληνισμό, για τη σημερινή εικόνα της πατρίδας μας, για το διασειρμό της σε κάθε άκρη της γης,για το δυσοίωνο μέλλον των επόμενων γενεών.

Τελικά ο κ. Τσίπρας, βάρεσε τα νταούλια του και μια ολόκληρη χώρα χόρεψε στο ρυθμό του.

Κλείνοντας λοιπόν (γιατί πρέπει σιγά σιγά και να ετοιμάζομαι για το Tae Kwon Do), θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση :Όλοι εσείς που σήμερα θα γιορτάσετε, πιστεύετε ειλικρινά πως η ελπίδα ήρθε;

Δ. Δημητρούλα


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top