Select Menu


Μιλάμε για 3000 ψήφους που εξαγόρασε ο ΣΥΡΙΖΑ με δικά μας έξοδα καθώς κι ένα εύκολο μεροκάματο που εξασφάλισαν οι πράκτορες και οι γκόμενες των πολιτικών που παριστάνουν τους δημοσιογράφους.

Κι είχαν τόση πολλή δουλειά οι 3000 σκληρά εργαζόμενοι της ΕΡΤ με τις εκπομπές του Φρέντυ Γερμανού ... που πληρώθηκαν άλλα 2,7 εκατομμύρια ευρώ για τις υπερωρίες ...ενός εξαμήνου μόνο. Πανηγύρι με τα λεφτά μας ...με τον Τσίπρα να βαράει τα νταούλια. 




177 εκατομμύρια ματωμένα ευρώ χωρίς να κάνουν νέες παραγωγές και χωρίς να φέρνουν διαφήμιση διότι οι γελοίοι manager της ΕΡΤ δεν μπορούν να σκεφτούν ότι όταν παίζεις υλικό που είναι διαθέσιμο ΔΩΡΕΑΝ από την ίδια την ΕΡΤ στο Internet ... εξασφαλίζεις ΜΗΔΕΝΙΚΗ τηλεθέαση και ακολούθως ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Κανένας δεν θα σπεύσει να στηθεί μπροστά στην τηλεόραση να δει υλικό που μπορεί να το δει όποτε έχει ελεύθερο χρόνο μέσω internet. 

Δεν μας φτάνουν οι πράκτορες που παίζουν όλη μέρα σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια .. .έπρεπε να πληρώνουμε και τους κρατικοδίαιτους γενίτσαρους που παπαγαλίζουν τα κείμενα από τις ξένες πρεσβείες.

Σ.Σ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top