Select Menu


Ο Κέλσιος και ο Φαρενάιτ πριν πολλά χρόνια ανακάλυψαν το θερμόμετρο, και η Σία η υφυπουργός παιδείας μας ανακάλυψε πρόσφατα το εθνόμετρο.

Κάθε φορά που θα μας πιάνει εθνικιστικός πυρετός θα μας βάζει το εθνόμετρο και μετά την εθνομέτρηση θα συστήνει κάθε πότε θα βάζουμε υπόθετο.

Με τόσες πολλές τρίχες στο κεφάλι της πως να μη λέει η γυναίκα τρίχες;

Με τέτοιες ανθελληνικές κοτσάνες που ξεφουρνίζει ακόμα και τα δικά της μαλλιά σηκωθήκανε απ' το σύγκρυο που έπιασε όλους μας ακούγοντάς την .

Αν την προσέξεις, είναι ίδια η Μέδουσα που ζωγράφισε ο Καραβάντζιο πάνω στην ασπίδα της θεάς Αθηνάς. Ο Θεός να φυλάει !

Σε όλες τις υπηρεσίες έχει επιβληθεί στην είσοδο, οι υπάλληλοι πριν πιάσουνε δουλειά να χτυπάνε κάρτα παρουσίας.

Καλό όμως και δημοκρατικό δε θα ήτανε και οι υπουργοί στην είσοδο να χτυπάνε την δική τους κάρτα πρώτα στο βλακόμετρο και μετά πριν σκουπίσουνε τα παπούτσια τους στο χαλάκι, να χτυπάνε και στο εθνόμετρο;

Με τον τρόπο αυτό θα γραδάραμε και μείς ποιός ενδιαφέρεται για το Έθνος και ποιός θέλει να το κάνει υποπόδιο των ιδεοληψιών του τουλάχιστον.

Ορισμένοι αριστεροσυριζαίοι χωρίς να ξέρουνε τι πάει να πει ΕΘΝΟΣ, τους πιάνει ανατριχίλα μόνο με το άκουσμα της λέξης ΕΘΝΟΣ.

Είσαι σωβινιστής σου λένε, είσαι ρατσιστής, τώρα έχουμε και το ομοφοβικός.

Ας ανοίξουνε κα να βιβλίο εκτός από τις αναρχικές μπροσούρες που διαβάζουν, ή ας μπούνε στο ιντερνέτ να μάθουν πως οι έλληνες που κατοικούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου απαρτίζουν το Ελληνικό Έθνος.

Ευτυχώς έτσι θα σωθεί το Έθνος γιατί εδώ μέσα βρισκόμαστε σε πλήρη παρακμή.

Το ιντερνέτ γράφει πως , Έθνος ονομάζεται ένα σύνολο ανθρώπων που μοιράζονται κοινά γνωρίσματα σε παγκόσμια κλίμακα.

Τα κυριότερα από τα γνωρίσματα αυτά είναι η φυλή, η γλώσσα ,το θρήσκευμα, η κοινή ιστορία και πολιτισμός και η γεωγραφική καταγωγή.

Ιστορικά όμως, βασικότερο στοιχείο για την ύπαρξη ενός έθνους είναι η ανάπτυξη της εθνικής συνείδησης του λαού.

Αυτή την αποστολή πρέπει να έχει το υπουργείο παιδείας και ο εκάστοτε υπουργός και όχι η πολιτική που έχουν εφαρμόσει από το 1980 μέχρι σήμερα, του αφελληνισμού των μαθητών μέσα από τα σχολικά τους βιβλία.

Είδες κυρία Σια μου τι γράφει η τελευταία παράγραφος; για την ύπαρξη ενός έθνους, είναι η ανάπτυξη της εθνικής συνείδησης του λαού κάτι που εσύ και ο υπουργός Φίλιας συνειδητά προσπαθείτε να εξαφανίσετε μαζί με το μπουλούκι από κατσαπλιάδες που σας ακολουθεί.

Ο υπουργός, δεν αναγνωρίζει την γενοκτονία των Αρμενίων και εσύ την μικρασιατική καταστροφή.

Είπες πως "Η Μικρασιατική Καταστροφή δεν συνέβη επειδή οι Έλληνες είναι Έλληνες με μια συγκεκριμένη μοίρα, αλλά είναι ένα μεγάλο εθνικό γεγονός, επειδή το προσφυγικό είναι μεγάλο ζήτημα στην ανθρώπινη ιστορία".

Δηλαδή η μικρασιατική καταστροφή δεν έγινε επειδή οι Έλληνες είναι Έλληνες με συγκεκριμένη μοίρα, αλλά γιατί οι Τούρκοι είναι Τούρκοι που έχουν την βαρβαρότητα, τους φόνους και την αρπαγή στο DNA τους. Αυτό κατάλαβα !

Όμως τόφερες από δω τόφερες από κει, είπες την αρλούμπα που δεν κατάλαβε κανείς ούτε και συ η ίδια και στο τέλος πέταξες και το μεταναστευτικό.

Την σημερινή καταστροφή της Συρίας που αφορά ξένους σε πιάνει ο πόνος, ενώ της Μικράς Ασίας που πρόκειται για Έλληνες σωπαίνεις σα μην έγινε τίποτα.

Τα γεγονότα της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας δεν τα έζησα ούτε εγώ ούτε η κ. Σία ούτε η κ. Ρεπούση.

Η αλήθεια όμως, δεν μπορεί να βρεθεί μέσα από επιστημονικές αναλύσεις που βγάζουν κάποια Πανεπιστήμια που χρηματοδοτούνται από το Σόρος.

Την αλήθεια θα την μάθεις μόνο όταν ακούσεις ανθρώπους που βίωσαν στο πετσί τους τη βαρβαρότητα των Τούρκων ή από τις θέσεις που κατείχαν την εποχή εκείνη.

O George Horton γενικός πρόξενος τότε της Αμερικής, είναι ένας μάρτυρας με βαρύνουσες μαρτυρίες.

Στο βιβλίο του "Η μάστιγα της Ασίας" λέει: πως οι Γερμανία είναι συνένοχος των Τούρκων στο ζήτημα της εκτόπισης και εξόντωσης των χριστιανών της Μικράς Ασίας ( σελ. 51), πως "οι σημερινοί Τούρκοι είναι ίδιοι ακριβώς με εκείνους που ακολουθούσαν τον Μωάμεθ στην άλωση της Πόλης το 1453."(σελ.38)και στη σελ. 145,146 περιγράφει ένα περιστατικό που συνέβη στο λιμάνι της Σμύρνης: " σε μικρή απόσταση από την προβλήτα, μια μαούνα κατάφορτη από αλαφιασμένα γυναικόπαιδα περίμεναν να έρθει κάποια ατμάκατος να τους ρυμουλκήσει μέχρι τα πλοία που περίμεναν στα ανοιχτά.

Οι Τούρκοι τους έριξαν πετρέλαιο και τους έκαψαν ζωντανούς,"

Χρειαζόμαστε πανεπιστημιακή έρευνα κ. Σια μου και κ. Ρεπούση μου, για να πιστέψουμε το βιβλίο του Χόρτον που αποκαλεί τους Τούρκους μάστιγα της Ασίας;

Διαβάστε και οι δυο σας και κάθε άλλος που συμμερίζεται τις απόψεις σας, το βιβλίο της Διδώς Σωτηρίου " Ματωμένα χώματα" μήπως και ξεστραβωθείτε.

Εδώ έχουνε πάρει φωτιά τα μπατζάκια μας από την υπερφορολόγηση και την ανεργία που μαστίζει τον τόπο και στη Βουλή ασχολούνται με τα μπατζάκια του κάθε ανώμαλου. Η αποκορύφωση της παρακμής ! Ντροπή !!!

Είναι πράματα αυτά να θέλει η κάθε μεταλλαγμένη Μπιρμπίλω να υιοθετήσει παιδί; Και τι είναι κυρά Μπιρμπίλω μου το παιδί, σερβιέτα ή γάλα εβαπορέ να το πάρεις απ' το ράφι;

Αφήστε τα παιδιά και εμάς ήσυχους, γιατί έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε.

Όπως με το Σκοπιανό, τους Τούρκους που δεν έπαψαν να είναι Τούρκοι, με τον Σόιμπλε που δεν έπαψε να είναι Γερμανός και την κάθε Βόρεια αρκούδα που μας εξευτελίζει.

Από αυτή τη ραστώνη και την τρυφηλότητα του ανδρικού πληθυσμού και την γενική αποχαύνωση του λαού, έπεσε η Πόλη στα χέρια του Μωάμεθ το 1453.

Όταν θα πλακώσουνε πάλι τα τουρκιά στην Ελλάδα, αυτοί που φιλιόντουσαν μέσα στη Βουλή, θα χαίρονται για διαφόρους και ευνόητους λόγους.

Θεόφιλος Αιγινήτης 
Ζωγράφος - Συγγραφέας 
http://theofilouerga.gr/




Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top