Select Menu


Τα πάντα έχουν διαλυθεί στη χώρα. Τίποτα δε λειτουργεί πλέον.
Πάντα έλεγα ότι: «η Ελλάδα είναι μία χώρα που τίποτα δε λειτουργεί, αλλά όλα δουλεύουν».

Αλλά τα τελευταία χρόνια η χώρα βρίσκεται το χείλος του γκρεμού, χωρίς να υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης. Ξέρω, η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία, αλλά νιώθω ότι έχει πεθάνει εδώ και καιρό, και απλά την κρατάμε σωληνωμένη ευελπιστώντας ότι θα γίνει κάποιο θαύμα και θα ξανά-ζωντανέψει.

Ζούμε μία εποχή που πρέπει να προσέχεις τι θα πεις, πως θα το πεις, και με τι τόνο της φωνής σου θα το πεις, για να μη σου κολλήσουν ταμπέλα οι δήθεν προοδευτικοί. Αυτοί, που απλά παίζουν το παιχνίδι των ισχυρών, χωρίς να το ξέρουν.

Ζούμε την εποχή που η Ισλαμοποίηση, τα ανοιχτά σύνορα, η καταστροφή του έθνους και η ισοπέδωση των παραδόσεων και των εθίμων είναι στη μόδα. Πρέπει όλοι να γίνουμε ίδιοι. Η ιδεολογία του «απρόσωπου» ανθρώπου βολεύει τους ισχυρούς της γης, αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι:

ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ.

Δεν τους νοιάζει αν είσαι Έλληνας, Πακιστανός, Άραβας, Ιταλός, λευκός, μαύρος, Χριστιανός, Μουσουλμάνος, straight, ομοφυλόφιλος…. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, απλά τους ενδιαφέρει να είσαι καταναλωτής και να αγοράζεις τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες τους.

Πανηγυρίζουν σε διάφορες χώρες αυτοί που είναι υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας. Ρε βλήματα, οι μόνοι που θα κερδίσουν από αυτό είναι οι ισχυροί της γης. Θα τη φορολογήσουν και εσύ θα αναγκαστείς να την πληρώνεις περισσότερο. Θεωρείς ότι η τιμή θα πέσει; Θεωρείς ότι αν μαζέψουν κάποια δις Ευρώ σε φόρους από τη μαριχουάνα, θα μειωθούν οι φόροι σου σε άλλα είδη; Κάτσε και πανηγύρισε νομίζοντας ότι εσύ πέτυχες τη νομιμοποίηση με τις διαδηλώσεις σου, όταν όλα αποφασίζονται και όλα αλλάζουν από τους ισχυρούς της γης. Όχι από σένα. Εσύ είναι πιόνι στα σχέδιά τους. Ξύπνα!

Οι «Αγανακτισμένοι» στην Ελλάδα διαδήλωναν επί μήνες και δεν άλλαξε τίποτα, ενώ σε άλλες χώρες, μία διαδήλωση είναι αρκετή να στρέψει ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα εναντίον της κυβέρνησης της χώρας αυτής. Γιατί; Γιατί εδώ στην Ελλάδα, η ΝΔ τότε και ο Σύριζα τώρα προσκυνούν το σύστημα, άρα κανείς δεν τους ακουμπάει, ενώ σε άλλες χώρες, όταν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση για να βάλουν κυβερνήσεις-μαριονέτες (όπως έχουμε εδώ στην Ελλάδα), μία διαδήλωση είναι αρκετή.

Όπως έχω πει, οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν επειδή το θέλει ο λαός. Οι κυβερνήσεις πέφτουν μόνο όταν θιχτούν συμφέροντα. Ακόμα και δικτάτορες, χούντες, κλπ, πέφτουν μόνο όταν πάνε κόντρα στα συμφέροντα των ισχυρών. Όσο εκτελούν συμφέροντα, ακόμα και δολοφόνοι, θα παραμένουν στην εξουσία. (δείτε Σαντάμ, Καντάφι, Ερντογάν.. κλπ). Πέφτουν ή εκτελούνται μόνο όταν πάνε κόντρα στα συμφέροντα των ισχυρών. Τους πήρε 40 χρόνια για να καταλάβουν ότι ο Σαντάμ και ο Καντάφι ήταν τρομοκράτες; Φυσικά και όχι.

Ακόμα και όταν η ίδια η κυβέρνηση συνομιλεί και κάνει συμφωνίες με τρομοκράτες, δε θα πέσει. Όπως είδαμε να γίνετε με τους Συριζαίους, κάτι που σε άλλη Δημοκρατική χώρα θα έριχνε την κυβέρνηση, εδώ στο Ελλάντα, δεν ίδρωσε το αυτί κανενός, και ξέρετε γιατί; Γιατί ο Τσίπρας εκτελεί εντολές των τοκογλύφων. Τα έχουμε πει. Έτσι λειτουργεί ο κόσμος.

Αλλά, τα εγκλήματα αυτά του Σύριζα δε διαγράφονται, απλά μπαίνουν σε κάποιο ντοσιέ και θα χρησιμοποιηθούν όταν θα έρθει η ώρα. Μόλις ο Τσίπρας αποφασίσει να το παίξει «μάγκας» με τους τοκογλύφους, τότε θα ξεκινήσουν να τα βγάζουν πάλι στη δημοσιότητα. Θα ξεκινήσουν και πάλι οι διαδηλώσεις. Οι φοιτητές θα βγουν στους δρόμους…. Αλήθεια, που είναι όλοι αυτοί σήμερα;; Τελικά και αυτοί, κατευθυνόμενοι! Και όταν θα αποφασίσουν να τον βγάλουν από τη μέση, θα χαρακτηριστεί «τρομοκράτης» και θα πάει σπίτι του. Αλλά αυτό τώρα, δεν πρόκειται να γίνει ακόμα.

Ο Τσίπρας, και όσοι περιμένουν μετά από αυτόν για να «κυβερνήσουν» την Ελλάδα, είναι απλά πιόνια του συστήματος. Τίποτα περισσότερο. Πιόνια που τους βάζουν εκεί τα συμφέροντα. Εμείς νομίζουμε ότι ψηφίζουμε, αλλά στην ουσία το μόνο που κάνουμε είναι να δίνουμε την έγκρισή μας στην καταστροφή της ζωής μας. Ακόμα και όταν λέμε ΟΧΙ, αυτοί το μετατρέπουν σε ΝΑΙ. Αυτή είναι η δημοκρατία του σήμερα.

Να υπακούς και να μη μιλάς. Γιατί οτιδήποτε και να πεις εναντίον των σχεδίων, θεωρείσαι ρατσιστής και φασίστας. Όποιος έχει άλλη άποψη από αυτή που είναι επιτρεπτή από την κατευθυνόμενη «παγκόσμια κοινότητα» είναι κατακριτέα. Γιατί δεν κάνουν δημοψήφισμα για τη λαθρομετανάστευση; Γιατί δε κάνουν δημοψήφισμα για εθνικά θέματα. Ο λόγος είναι απλός: Οι κυβερνήσεις κάνουν δημοψηφίσματα μόνο όταν ξέρουν ότι θα περάσει αυτό που θέλουν αυτοί.

Δημοκρατία είπαμε!

Άρα, υπακούς και δε μιλάς. Αν εναντιωθείς στην Ισλαμοποίηση, ακόμα και αν έχεις λογικά επιχειρήματα, θα καταστραφείς από το σύστημα.

Μπορείς να πεις, έχουμε 40% ανεργία, πως γίνετε να δεχόμαστε λαθρομετανάστες και πρόσφυγες; Αμέσως θα σε πουν ρατσιστή. Θα επαναλάβεις, μα έχουμε 40% ανεργία, τι θα κάνουν όλοι αυτοί εδώ; Που θα δουλέψουν; Τότε θα σε πουν χρυσαυγίτη. Βέβαια, στο λογικό σου επιχείρημα δε θα απαντήσουν ποτέ.

Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει κανείς ηγέτης που να τους βάλει όλους αυτούς στη θέση τους. Κάποιος που με λογική, και αγάπη για την πατρίδα, θα κάνει αυτό που είναι σωστό για τους Έλληνες και την Ελλάδα. Κάποιος ηγέτης που θα είναι πατριώτης, αληθινός πατριώτης, και θα δουλέψει σκληρά για να παραμείνει ζωντανός ο Ελληνισμός. Να παραμείνουν ζωντανές οι παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα της Ελλάδας, και να ενώσει όλους τους Έλληνες!

Αυτό που ξεχνούν όλοι αυτοί οι δήθεν προοδευτικοί είναι ότι, μόνο όταν το έθνος ήταν ενωμένο, μόνο όταν το ομόγλωσσο και ομόθρησκο ενώθηκε μπορούσε να κερδίσει τον κατακτητή. Είτε ήταν οι Πέρσες, είτε οι Ιταλοί, είτε οι Τούρκοι. Η Ιστορία αυτό έχει δείξει. Μόνο όταν ενώνονται αυτοί που έχουν κοινά, μπορούν να καταστρέψουν τον εχθρό. Και μπορεί παλιότερο ο εχθρός να ήταν οι Πέρσες και οι Οθωμανοί, αλλά σήμερα είναι η παγκόσμια ελίτ. Αυτή ομάδα ψυχοπαθών, που κατέχουν τις τράπεζες, οι οποίες ελέγχουν τις κυβερνήσεις και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των χωρών. Οι ψυχοπαθείς που δημιουργούν δάνεια με έναν υπολογιστή και τα μοιράζουν σε άτομα και χώρες για να τους δημιουργήσουν χρέος. Αυτοί που με τους τόκους των δανείων, που δημιουργήσαν με τον υπολογιστή, έχουν θησαυρίσει. Αυτοί που φτιάχνουν τους κανόνες και τους νόμους για να προστατεύουν τις περιουσίες τους. Αυτοί που χρηματοδοτούν όλες τις πλευρές των πολέμων, για το κέρδος τους φυσικά, και χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να προπαγανδίσουν υπέρ τους, αλλά και να καταστρέψουν οποιανδήποτε πάει κόντρα στα σχέδια τους.

Το θέμα είναι ότι οι ισχυροί της γης γνωρίζουν ότι ο λαός ενωμένος μπορεί να τους καταστρέψει, άρα προσπαθούν να καταστρέψουν οτιδήποτε κοινό έχει ο άνθρωπος. Τη γλώσσα, τη φυλή, το έθνος, τη θρησκεία. Να καταστραφούν όλα, γιατί έτσι δε θα αντιδράσει σε οτιδήποτε.

Ποιος θα αντιδράσει; Ο ξένος; Ο απρόσωπος; Ο απάτριδος;

Για το λόγο αυτό ζητείται ηγέτης.

Υπάρχει κάποιος που να ενώσει όλους τους Έλληνες; Κάποιος που να δώσει ελπίδα στο λαό;

Κάποιος που δε θα έχει τα χέρια του λερωμένα ώστε να μη φοβηθεί απειλές και «ανακαλύψεις»; Κάποιος καθαρός, ειλικρινείς, τίμιος και αληθινός πατριώτης;

Κάποιος που θα μπει μπροστά, ασπίδα στην πατρίδα, ώστε να την προστατέψει από όλους τους εχθρούς;

Υπάρχει κάποιος ηγέτης που θα βάλει την Ελλάδα και τους Έλληνες πάνω από όλα;

Ζητείται ηγέτης…. Ακούει κανείς;;

ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top