Select Menu


Ελάχιστα περιθώρια αντιστροφής της κατάστασης στη χώρα υπάρχουν και αυτά μόνη της η παρούσα κυβέρνηση είναι αδύνατον να τα εκμεταλλευτεί προς όφελος των Ελλήνων.



Αυτό σημείωσε ο οικονομολόγος και αναλυτής Βασίλης Βιλιάρδος μιλώντας σήμερα στο Ράδιο 9.84 και στο Γιώργο Σαχίνη, από τους βασικούς συντελεστές του portal analyst.gr. Όπως είπε, η κατάσταση είναι σοβαρή.

«Ο χρόνος του παιχνιδιού έχει λήξει. Αυτό που οφείλει όμως να μας απασχολεί σήμερα δεν είναι το παρελθόν, αλλά το μέλλον - ενώ δεν έχουμε καθόλου χρόνο για χάσιμο στη διάθεσή μας. Στα πλαίσια αυτά, πρώτη προτεραιότητα μας οφείλει να είναι η αντιμετώπιση του δίδυμου εφιάλτη μας - του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους, μέσω της διαγραφής τους», τόνισε ο κ. Βιλιάρδος.

«Προφανώς, ότι και αν αποφασιζόταν, θα ήταν επώδυνο για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα - οπότε θα έπρεπε προηγουμένως να εξασφαλισθεί η συνοχή, καθώς επίσης η στήριξη όλων των Ελλήνων», είπε.

«Οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να καθίσουν όλες μαζί στο ίδιο τραπέζι, στο πρότυπο της Ιταλίας που συζητά ήδη και έξοδο από το ευρώ, με άξονα μία αναπτυξιακή πολιτική, έξω από την λογική της Γερμανίας που είναι η χώρα που με τα πλεονάσματα της δημιουργεί όλα τα βασικά προβλήματα, σε όλη την ευρωζώνη», υποστήριξε.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top