Select Menu



Βρόμικη επίθεση δέχεται ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης επειδή ξέχασε να δηλώσει ένα εκατομμύριο ευρώ το 2012.

Ο Γιώργος Σταθάκης εξήγησε πως δεν δήλωσε το ένα εκατομμύριο ευρώ το 2012, γιατί τότε ήταν κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, και ήθελε να στείλει μήνυμα στους Έλληνες εκατομμυριούχους πως πρέπει να κάνουν αντίσταση στο Κεφάλαιο.

Παράλληλα, ο Γιώργος Σταθάκης τόνισε πως η κίνησή του ήταν βαθύτατα αριστερή, γιατί στέλνει μήνυμα στους πολίτες να μην τα δηλώνουν όλα, για να ανατραπεί το Μνημόνιο που ψήφισε ο ίδιος και η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει.

«Είμαι και υπουργός του Μνημονίου, είμαι και αριστερός επαναστάτης» δήλωσε ο Γιώργος Σταθάκης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου πώς γίνεται να είναι τόσο πλούσιος, ο Γιώργος Σταθάκης κατήγγειλε τον καπιταλισμό και είπε την εμβληματική φράση της Madonna «Αν ο πλούτος ήταν προϊόν εργασίας, τότε οι πλουσιότεροι άνθρωποι θα έπρεπε να είναι οι εργάτες».

Ο Γιώργος Σταθάκης έχει απόλυτο δίκιο γιατί τόσα χρόνια ήταν πασόκος, και είναι γνωστό πως οι πασόκοι δεν δήλωναν τα εκατομμύρια, ενώ τώρα που είναι συριζαίος υπουργός της Πρώτη-Δεύτερη Φορά Αριστερά, της ελπίδας και της αξιοπρέπειας, τα δηλώνει τα εκατομμύρια.

Εν τω μεταξύ, το εκατομμύριο που δεν δηλώθηκε φέρεται αποφασισμένο να κάνει αγωγή στον Γιώργο Σταθάκη, και να ζητήσει αποζημίωση για ηθική βλάβη, επειδή το αγνόησε και του δημιούργησε ψυχολογικά προβλήματα, αφού το κορόιδευαν τα άλλα εκατομμύρια.

Ο Γιώργος Σταθάκης έχει την αμέριστη υποστήριξη των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι -για κάποιον ανεξήγητο λόγο- είναι όλοι εκατομμυριούχοι, αν και είναι αριστεροί χαραμοφάηδες.

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ψαχτούν μήπως έχουν ξεχάσει κι αυτοί τίποτα εκατομμύρια, ώστε να μπορέσει να πληρώσει το χρέος και να σκίσει το Μνημόνιο.

Πάντως, είναι εντελώς απαράδεκτο λίγες ώρες πριν η Βουλή ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της μνημονιακής συμφωνίας -που θα στοιχίσει στους Έλληνες μερικά δισεκατομμύρια ευρώ-, κάποιοι σκατόψυχοι να κάνουν επίθεση στον Γιώργο Σταθάκη για ένα εκατομμυριάκι.

Αυτός είναι ο ορισμός του λαϊκισμού.

Pitsirikos

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top