Select Menu


Έχω δηλώσει αρκετές φορές πως αριστερός δεν υπήρξα ποτέ μου και αυτό σας το λέω εξ' αρχής για να εξηγιόμαστε και να μη παρεξηγιόμαστε.

Τις τελευταίες δεκαετίες ζούσαμε σε μια κατάσταση μακαριότητας και νιρβάνας και τα τελευταία πέντε χρόνια ξυπνήσαμε και καταλάβαμε πως ζούσαμε σε εικονική πραγματικότητα .

Νομίζουμε ότι ξυπνήσαμε από το λήθαργο, αλλά δυστυχώς κοιμόμαστε ακόμα και δεν τολμάμε να τιμωρήσουμε τους υπεύθυνους που μας νάρκωναν τόσα χρόνια με τα ψέματά τους.

Οι παππούδες μας λέγανε πως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, αλλά τα ψέματα των πολιτικών είναι τόσα πολλά σαν της σαρανταποδαρούσας που όσα και να της κόψης αυτή καταφέρνει να περπατάει.

Για να σταματήσει να υπάρχει πρέπει να την πατήσεις στο κεφάλι χωρίς δισταγμό και άσε μετά τις διάφορες ΜΚΟ να διαμαρτύρονται στα κανάλια και τις εφημερίδες τους για την καταστροφή της πανίδας.

Όλοι αυτοί που φωνάζουνε σήμερα εναντίον του μνημονίου που υπέγραψε ο Τσίπρας, δηλαδή σύσσωμη η αντιπολίτευση, καθώς και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα των καναλιών και των εφημερίδων, με αλαλαγμούς πριν από λίγες μέρες τον παρότρυναν να γίνει η "συμφωνία πάση θυσία";

Τι παραπάνω έκανε απ' ότι του έλεγαν;

Εντάξει ρε παιδιά συνηθίσαμε να μας δουλεύετε θεωρώντας μας κουτορνίθια αλλά ως εδώ, φτάνει πια, ξεδιάντροποι.

Στο ντι μπέιτ είδαμε όλους αυτούς που φιλοδοξούν να μας σώσουν και μου θύμισαν αξιολύπητες γερασμένες πόρνες, φτιασιδωμένες με άφθονα πατσουλιά να περιμένουν κάτω από φανάρι μπας και τραβήξουν την προσοχή από κανένα μεθυσμένο πελάτη.

Έτσι σε θεωρούν Έλληνα οι πολιτικοί, μεθυσμένο πελάτη και σίγουρο ψηφοφόρο τους. Σου τάζει η πόρνη χαρές και πανηγύρια και όταν φθάνεις στο σπίτι της διαπιστώνεις πως είναι τρανσέξουαλ. με ένα παλαμάρι να, (μετά συγχωρήσεως) έτοιμος να σε πηδήξει.

Έτσι είναι οι πολιτικοί και έτσι οι εκλογές που θα πάμε σε μια βδομάδα να ψηφίσουμε.

Και μετά πάλι τρέχα γύρευε θα ψάχνεις για καινούργιο χέρι.

Τώρα κατόπιν εορτής τους άκουσα να λοιδορούν τον Τσίπρα και τον Πάνο Καμένο πως δε διαπραγματεύτηκαν καλά και πως αυτοί θα τα καταφέρνανε καλλίτερα. Τρομάρα τους !

Τραγικές φιγούρες στο ντιμπέιτ με ξύλινη και μονότονη γλώσσα, ξέρουν πως απευθύνονται σε μια μεθυσμένη πολιτεία που οι πολίτες της δεν έχουν πλέον ιδανικά παρά το πως θα εξασφαλίσουν πλούτο, τη βίλλα με πισίνα, το ακριβό αυτοκίνητο για να ζηλεύουν οι γείτονες, καταθέσεις στα εξωτερικά και από κει και πέρα γαία πυρή μειχθήτω. Εμείς να μαστε καλά!

Φάγατε, φάγατε μωρέ για πάχυνση και τώρα ακολουθεί το σφάξιμο.

Σφάζουν εμάς και τα παιδιά μας και εμείς δυστυχώς τους έχουμε εικονίσματα και τους προσκυνάμε.

Σταματήστε να ψηφίζετε πολιτικές οικογένειες που δεν δούλεψαν ποτέ τους, αλλά η μόνη δουλειά που έμαθαν να κάνουν είναι να δουλεύουν εμένα και σένα.

Τι θα κάνετε, θα τους ψηφίσετε πάλι μωρέ;

Θεόφιλος Αιγινήτης
Ζωγράφος - Συγγραφέας 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top