Select Menu


Το γεγονός ότι οι πολίτες δεν έχουν τίποτα διαφορετικό να περιμένουν από τις επερχόμενες εκλογές, τόνισε ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και πρώην Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, Γιώργος Κοντογιώργης, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ "Τώρα".

Ανάμεσα στα βασικότερα σημεία της τοποθέτησης του κ. Κοντογιώργη ήταν πως οι προεκλογικές ομιλίες περιστρέφονται γύρω από εντάσεις που δημιουργούνται για επουσιώδη ζητήματα, ενώ η ουσία του πολιτικού συστήματος δεν θίγεται ποτέ. Το πολιτικό σύστημα χαρακηρίζεται πάντοτε από τους υποψηφίους πολιτικούς ως η αποθέωση της δημοκρατίας, ως το ιδανικό δημοκρατικό σύστημα, το οποίο όλοι τους υπηρετούν. Κατά συνέπεια, δεν σχολιάζονται ποτέ και επί της ουσίας οι εκλογικές απάτες και η αβίαστη αλλαγή των προεκλογικών υποσχέσεων. Παρακολουθείστε ολόκληρο το απόσπασμα της εκπομπής:


contogeorgis.blogspot.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top