Select Menu


Αυτή είναι η φράση που ξέφυγε από την παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Mega, Μαρία Σαράφογλου. Η φράση ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που κλήθηκε να πάρει η ίδια από τον ηθοποιό, Κλέωνα Γρηγοριάδη, με αφορμή το ότι συνυπέγραψε μαζί με άλλους 199 καλλιτέχνες την επιστολή υπέρ του "ΌΧΙ" στο επερχόμενο Δημοψήφισμα.

Η παρουσιάστρια προσπάθησε εσκεμμένα να στρεβλώσει τα λεγόμενα του ηθοποιού, ο οποίος μάλιστα εργάζεται σε σίριαλ του Mega, και να εκμαιεύσει από αυτά ότι η φράση του "η λαΐκή αυτή εντολή [στην κυβέρνηση], όπως ξέρετε, είχε δύο πράγματα ελαφρώς συγκρουόμενα στην νοοτροπία της ευρωπαΐκής ένωσης και των εταίρων μας, δηλαδή είχε να μη συνεχιστεί μια υφεσιακή πολιτική αδιέξοδη, που θα μας οδηγούσε στο μηδέν, στο πουθενά, και ταυτοχρόνως να παραμείνουμε στη ζώνη του ευρώ" σημαίνει πως η ψήφος του "ΟΧΙ" στο Δημοψήφισμα σημαίνει αυτομάτως έξοδο από την Ευρωζώνη.

Οι τόνοι ανέβηκαν και ο κ. Γρογοριάδης σχολίασε το πώς τα ιδιωτικά κανάλια, ανάμεσά τους και το Mega, καλύπτουν καθ' όλη την διάρκεια των Μνημονίων τα γεγονότα και τις εξελίξεις. Τότε η κ. Σαράφογλου απάντησε πως δεν δημιούργησε το Mega τις ουρές στις τράπεζες και όταν η συζήτηση πήγε στο Δημοψήφισμα απάντησε με τόνο:
"Δεν φταίω εγώ αν όλες οι κοινωνικές ομάδες τάσσονται υπέρ του ΝΑΙ"!
Τότε, ο κ. Γρηγοριάδης την ρώτησε "Από πού συνάγετε πως ΟΛΕΣ οι κοινωνικές ομάδες τάσσονται υπέρ του Ναι;" χωρίς να λάβει συγκεκριμένη απάντηση, ενώ η συζήτηση οδηγήθηκε σε περισσότερη ένταση και η κ. Σαράφογλου έκλεισε στον αέρα τη γραμμή του Κλέωνα Γρογοριάδη λέγοντας ότι προσβάλλει τον σταθμό.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top