Select Menu


Έχουμε νέα, αναδομημένη, μεταλλαγμένη, αντιλαϊκή κυβέρνηση με καθαρή πλέον ρότα.

Από την «έντιμη συμφωνία» πέρασαν τώρα σε άτιμη, σε εγκληματική συμφωνία!

Έχουμε κυβέρνηση με νέα, ευρεία βουλευτική πλειοψηφία που την υποστηρίζει πλέον το σύνολο των μνημονιακών κομμάτων.

Πέταξαν τα όπλα που τους έδωσε ο Ελληνικός λαός, υπέκυψαν και συνθηκολόγησαν, υπέγραψαν τη δήλωση υποταγής, παρέλαβαν την κουκούλα και τα υπόλοιπα αξεσουάρ που τους παρέχει το Δ’ Ράιχ και επιβάλουν τώρα απάνθρωπα αντίποινα για το περήφανο ΟΧΙ του λαού που νίκησε το φόβο!

Άκουσον άκουσον, μας λένε χωρίς ίχνος ντροπής ότι ό πόνος από τα νέα βασανιστήρια που μας υποβάλουν είναι μικρότερος, είναι πιο γλυκός από τα χέρια τους, γιατί τα όργανα βασανισμού τα χειρίζονται αυτοί! Ντροπή Αχρείοι!

Χέρι-χέρι πλέον με τους εργολάβους και τους αμειβόμενους «δημοσιογράφους» των προπαγανδιστικών μηχανισμών, τα γνωστά για το ρόλο τους ΜΜΕ, όχι μόνο προωθούν την τρομοκρατική τους προπαγάνδα, αλλά προσπαθούν να αποδομήσουν, να λοιδορήσουν, να αποκρύψουν και να υποβαθμίσουν κάθε άνθρωπο, κάθε προσπάθεια, κάθε φωνή αντίστασης στην απροκάλυπτα πλέον μνημονιακή και δωσίλογη κυβέρνησή τους.

Μας λένε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, αλλά μόνο αυτός που επέλεξαν να βαδίσουν, αυτός της ντροπής, της ταπείνωσης, του «ναι σε όλα», της εξαθλίωσης του λαού, του ξεπουλήματος της χώρας.

Άλλη μια φορά χωρίζεται η ήρα από το σιτάρι!

Ο λαός συνεχίζει να αντιστέκεται χωρίς φόβο, τους ξεπέρασε, δεν αποδέχεται τελεσίγραφα, δε λυγίζει, αντέχει, έδηξε ότι υπάρχει άλλος δρόμος και αγωνίζεται κατά των οικονομικών κατακτητών και των ντόπιων συνεργατών τους! Η ιστορία μας είναι μεγάλη, έχει πολλά παραδείγματα και μας διδάσκει.
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας, ας έχωσι·
θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία.» Ανδρέας Κάλβος
Πανπαν

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top