Select Menu


«Ηταν πάντα πρώτος στις ομιλίες και στις πορείες ενάντια στη Μαφία και στον έλεγχο που ασκούσε σε ολόκληρη την περιοχή.Ήταν ο νεότερος σε ηλικία Δήμαρχος και όλοι πίστευαν ότι ο νέος αυτός θα πολεμούσε τη διαφθορά,όπως ελεγε στις πύρινες ομιλίες του.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Και όμως….Ακριβώς αυτός ο Δήμαρχος ήταν απευθείας ΜΕΛΟΣ της Μαφία και ο μοναδικός που μπορούσε να παιρνει μέρος σε κλειστές συναντήσεις -συσκέψεις των μεγάλων Μπος…Αυτοί ήταν κεντροαριστερά και είχε συναλλάγές με την οικογένεια ….Εμείς είμαστε κεντροδεξιά και είχαμε απευθείας συναλλαγές μτη Φόρτσα Ιτάλια του Μπερλουσκόνι…» Αυτά είναι λόγια του Μ.Πρεστιερι,μεγάλου αφεντικού της Μαφία στην Ιταλία και τα διηγείται στον διάσημο Ρομπέρτο Σαβιάνο,μεταμεληθέντα της Μαφία.Ο Πρεστιέρι επίσης συνεργάστηκε με τις αρχές και έμεινε στις φυλακές παρά τη μετάνοια-για 15 χρόνια.

Ο Πρεστιέρι διηγείται τον έλεγχο της Μαφία στα δημόσια έργα,στην κατασκευή κτηρίων,Υπουργείων ακόμα και των φυλακών από εταιρείες που ελέγχονται από τη Μαφια και παίρνουν τα έργα ΄με δωροδοκίες πολιτικών,σε όλα τα επίπεδα. Η Μαφία(Ντραγκέτα-Καμόρρα-κατά περιοχή) ελεγχει την εξουσία έως τον πρωθυπουργό.

Αυτά γίνονται στη γειτονική Ιταλία...

Αν ρίξει κανείς μια ματιά το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα…Μόνο που στην Ελλάδα έχουν άλλου είδους προσχήματα,αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.Εγκληματικές οργανώσεις είναι που φτανουν και μέχρι τον έλεγχο στα ναρκωτικά και αλλού.

Προσέξτε τις διασυνδέσεις που υπάρχουν σε διάφορα κράτη.Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχει δράση με κοινές ομαδες σε όλη τη Νότια Ευρώπη,απο την Ελλάδα,μέχρι την Ιταλία και την Ισπανία…Τέτοιες υποθέσεις ψάχνουμε και τώρα και εκτός Ελλάδας και γιαυτό απουσιάζουμε από τη στήλη για 2-3 ημέρες.

Ο κόσμος είναι μικρός και φαίνεται εύκολα και ποιοι κινούν τα νήματα και ποιοι εξααφνίζουν πολιτικούς,μάρτυρες κλπ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top