Select Menu


Σηµείωµα-φωτιά του έγκλειστου Τσοχατζόπουλου επικαλείται σήμερα η εφημερίδα Το Χωνί: Ισχυρίζεται ότι ο άνθρωπος του Λάτση παρέδωσε, για λογαριασµό του, το τεράστιο «πακέτο» στον Σµπώκο. Εάν ισχύει αυτό, συνέβη 3 µήνες πριν από την απορρόφηση της Πετρόλα του Λάτση από τα ΕΛΠΕ.

Mε την υπογραφή του τότε υπουργού Ανάπτυξης, Α. Τσοχατζόπουλου.

Η άνοιξη του 2003 ήταν σίγουρα µια πολύ ενδιαφέρουσα εποχή για τον Σπύρο Λάτση. Και για τον Ακη Τσοχατζόπουλο.

Τι ήταν ο Σπύρος Λάτσης την άνοιξη του 2003; Αυτό που είναι και σήµερα. Επικεφαλής του οµίλου που έχει το όνοµά του. Εκτός από το όνοµά του, βέβαια, έχει και την τράπεζα Eurobank. Και τα εμπορικά Mall και Golden Hall. Και τα Ελληνικά Πετρέλαια κ.α

Η Eurobank είναι η τράπεζα που απορροφάται από την Εθνική (µε τις ευλογίες της κυβέρνησης Σαµαρά), αφού απορρίφθηκε η συγχώνευσή της µε την Alpha και απέρριψαν και οι Γάλλοι της Credit Agricole την πρότασή της να αγοράσει την Εµπορική.

Το Golden Hall είναι το γνωστό και ως «εµπορικό κέντρο των πλουσίων» το οποίο ο όµιλος Λάτση είχε νοικιάσει για άλλα 30 χρόνια µε 8 εκατ. ευρώ το χρόνο (σύνολο 240 εκατ. ευρώ) και το ελληνικό ∆ηµόσιο αποφάσισε όχι µόνο να του κάνει δώρο το υπόλοιπο του κτιρίου (21.600 τ.µ.), αλλά να του ρίξει και το µίσθωµα στα 900.000 ευρώ το χρόνο για 90 χρόνια (πετώντας, έτσι στη θάλασσα σχεδόν 160 εκατ. ευρώ.

Blog.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top