Select Menu


Τούτη δω η ιντερνετική γωνία στις άκρες του ιστού της αράχνης υπήρξε τίμια από το ξεκίνημα της εδώ και τρία χρόνια. Ζητάγε να απαλλαγεί η χώρα από αυτό το απαίσιο μαύρο πέπλο που την ποδοπατούσε με κάθε δυνατό τρόπο. Το απαίσιο μαύρο πέπλο που έφερε το φασισμό σε αυτή τη γενιά που δεν τον είχε γνωρίσει, που έστειλε στον τάφο δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες, που έστειλε μετανάστες εκατοντάδες χιλιάδες νέους κυρίως.

Του n.kefi

Το πολιτικό σύστημα βασισμένο στο ασύστολο ψέμα, τη διαβολή, την προπαγάνδα και το μαύρο χρήμα έδινε τα ρέστα του αλλάζοντας σαν το χαμαιλέοντα πρόσωπα, κόμματα , κυβερνήσεις , χρησιμοποιώντας τα ναζιστικά τάγματα εφόδου και ότι έκρινε προσοδοφόρο για να αρπάζει περισσότερα από τον κοσμάκη με βασικό εργαλείο πειθούς το φόβο.

Τελευταία μεταμόρφωση του αποτελεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι σημερινές εξελίξεις ( που είχαν φανεί εδώ και 4 μήνες από την υπογραφή της 20ης Φεβρουαρίου και πλήθος άλλων σημαδιών που δεν είναι η ώρα να τα απαριθμήσουμε) και κυρίως η γλώσσα περί «σωτηρίας» που χρησιμοποιήσε τόσο ο ίδιος ο Τσίπρας στο facebook

Όσο και ο υπερευρώδουλος Σταθάκης σε δηλώσεις του στο BBC λέγοντας πως «σωθήκαμε»

Τους είπε κανείς πως ο λαός ψάχνει για σωτήρες ; Που την είδαν αυτήν την αγγελία ; Για να το γνωρίζουν γιατί μπορεί και να το ξέχασαν , οι προηγούμενοι εθνοσωτήρες είναι στα πολιτικά Τάρταρα μετά από σύντομες θητείες.

Φέρνοντας νέα βάρη 8 ΔΙΣ ως το τέλος του 2016 συν την ίδια και απαράλλαχτη μνημονιακή λαίλαπα των 5 τελευταίων ετών που δεν αλλάζει στο παραμικρό , αποτελούν το έσχατο σημείο ξεφτίλας και πολιτικής απατεωνιάς.

Πρόκειται για πολιτικούς απατεώνες που αφού υποσχέθηκαν την Γκιώνα και τον Όλυμπο στο όνομα της ηθικής της Αριστεράς και του «εμάς δεν μας κρατάνε από τα σκάνδαλα όπως τους προηγούμενους» πάνε ακριβώς αντίθετα από όλα αυτά φέρνοντας το νέο ΤΡΟΜΠΟΝΙΟ ( από την ΤΡΟΙΚΑ και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ) με το οποίο

– αναγνωρίζουν το χρέος στο συνόλο του παραπέμποντας σε μια απροσδιόριστη χρονικά διαδικασία επιμήκυνσης της αποπληρωμής του που δεν αμφισβητείται σε κανένα του σημείο παρά την προς το αντίθετο διαδικασία της επιτροπής αλήθειας για το δημόσιο χρέος

– επιβάλλουν μαζί με τα παλιά και νέα υφεσιακά μέτρα με μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος που θα χει υποπολλαπλασιαστικό χαρακτήρα στην κατανάλωση

– οδηγούν τη χώρα στην αέναη εύρω-φυλακή του χρέους , της επιτήρησης και του αγγλικού δικαίου.

Με αυτούς τους ανθρώπους και αυτήν την πολιτική δεν έχουμε καμμία απολύτως σχέση και όπως είναι φυσικό θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

Το ερώτημα που παραμένει ισχυρό είναι γιατί το κάνουν αφού «δεν τους κρατάνε» . Είναι η απέραντη ματαιοδοξία ενός ηλίθιου σχεδίου για το «καλό Ευρώ» ή μήπως τους κρατάνε τελικά ;

Ο μόνος δρόμος για τη χώρα είναι αυτός της Αργεντινής σε όποιαδήποτε σύγχρονη παραλλαγή εμφανίστηκε ( Βενεζουέλα, Ισημερινός, Ισλανδία) από οποιονδήποτε αποτολμήσει καθολική στάση πληρωμών σε δανειστές, ρήξη με την Ευρωζώνη και τουλάχιστον οικονομική αποσύνδεση με την Ε.Ε αποκτώντας και πάλι τον έλεγχο της εγχώριας οικονομίας, κρατικοποιώντας τις τράπεζες ( για όσο διάστημα απαιτείται) και προστατεύοντας την οικονομία.

Θα είμαστε πλάι σε όποιον το αποτολμήσει αλλάζοντας το Σύνταγμα και φέρνοντας την ελάχιστη αίσθηση δικαιοσύνης που τόσο έχει λείψει.

eleutheri ellada


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top