Select Menu


Όπως ακούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε, νέους πονοκέφαλους δημιουργεί στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ η πρόεδρος της βουλής.

Αυτή την φορά φέρνοντας για συζήτηση στην Ολομέλεια της βουλής την πρόταση νόμου που είχε καταθέσει, τον Απρίλη σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ για την «Επαναφορά κατώτερου μισθού, επαναφορά 13ης και 14ης σύνταξης, 13ου και 14ου μισθού. Ρυθμίσεις για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και κατάργηση αντεργατικών διατάξεων».

Μάλιστα με πρωτοβουλία της χτες στάλθηκε επιστολή στο Γενικό λογιστήριο του κράτους να κοστολογηθεί αυτή η πρόταση και η απάντηση αναμένεται στις επόμενες 15 μέρες.

Εδώ να σημειώσουμε ότι αυτές ήταν προεκλογικές δεσμεύσεις και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πρόσφατα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης είχε δηλώσει πως η 13η σύνταξη θα πάει για το 2016.

Σίγουρα αν τελικά η πρόταση νόμου του ΚΚΕ οδηγηθεί για συζήτηση στην Ολομέλεια της βουλής οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση σε μια πιθανή ονομαστική ψηφοφορία. Σημειωτέον ότι κατά το διάστημα που ήταν στην αντιπολίτευση είχαν ασπαστεί την συγκεκριμένη θέση του ΚΚΕ ενώ τώρα έχουν να δώσουν λόγο στους δανειστές του ελληνικού κράτους για κάθε ενέργεια τους που έχει δημοσιονομικό κόστος.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top