Select Menu


Βαρέθηκα να ακούω από ‘πολιτικούς’, ‘αναλυτές’ και παντός είδους ‘ειδήμονες’ ότι η Ελληνική κοινωνία δεν θέλει ρήξη με τους δανειστές, δεν θέλει έξοδο από την ευρωζώνη η/και την ευρωπαϊκή ένωση.

Βαρέθηκα αυτό το καταραμένο κενό μεταξύ εμού και των ‘δημοκρατικών’ κομμάτων που έχει καταληφθεί από στημένες δημοσκοπήσεις, δόλια προπαγάνδα, ΜΚΟ και αισχρή τρομοκράτηση.

Βαρέθηκα να φιλτράρονται τα συναισθήματά μου και οι απόψεις μου έτσι ώστε να φτάνουν ακίνδυνα στην εξουσία για να τα διαχειρίζεται όπως αυτή γουστάρει.

Βαρέθηκα να παραβλέπω τη λογική για χάρη τους. Να βλέπω τους αυτοαποκαλούμενους ‘γνώστες’ και ‘ειδικούς αναλυτές’ να διαχειρίζονται ψευδή δεδομένα ως αληθή, τη στιγμή που γνωρίζουν ότι η όποια ύπαρξή τους οφείλεται στο καθεστώς τρομοκρατίας, αμάθειας και παραπληροφόρησης που επικρατεί. Να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση φτιάχνοντας κάτι από το τίποτα χωρίς να τους ενδιαφέρει να αγγίξουν την ουσία. ΔΕΝ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.

Βαρέθηκα όλους αυτούς τους ‘δημοκράτες’ που παριστάνουν τον φίλο μου χωρίς να αναγνωρίζουν (πόσο μάλλον να σέβονται) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ. Που θέλουν να φτιάξουν ένα μέλλον για μένα χωρίς εμένα.

Βαρέθηκα να βλέπω τον Ελληνικό λαό να κοπανιέται κάτω σαν το χταπόδι για να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά τεχνοκρατικά ήθη. Να του κάνουν το μυαλό κιμά μέσα από την κρισάρα της πολιτικής ορθότητας και των προσταγών των ευρωπαϊκών κονδυλίων. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΡΕ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Βαρέθηκα να επικαλούνται τα συναισθήματά μου οι αναίσθητοι, τη λογική μου οι παράλογοι, το καλό της Πατρίδας μου οι προδότες.

Βαρέθηκα τις τράπεζες που μετράνε τα λεπτά που θα ζήσω σε cents.

Βαρέθηκα να ακούω για δημοκρατία όταν ο στόχος είναι η επικράτηση μιας οικονομικής ελίτ, για ειρήνη όταν ο στόχος είναι ο πόλεμος, για ευρωπαϊκή ενοποίηση όταν ο στόχος είναι η παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας της Πατρίδας ΜΟΥ, για αλληλεγγύη όταν ο στόχος είναι το μίσος και η διαίρεση, για προοδευτισμό όταν ο στόχος είναι η συλλογική και η ατομική αποδόμηση, για δικαιώματα όταν ο στόχος είναι η σκλαβιά και η ανθρώπινη εκμετάλλευση, για επενδύσεις όταν ο στόχος είναι η αποικιοκρατία.

Βαρέθηκα γμτ μου να βλέπω πληρωμένους οικονομολόγους να αποφασίζουν για τη ζωή μου. Να βλέπω χώρες που σμίλεψαν την πέτρα, γέννησαν τη Φιλοσοφία, έχυσαν ποτάμια αίματος για αξίες και ιδανικά, να έχουν σκύψει και να σέρνονται σαν τις εταίρες από κάτι τσογλάνια καριερίστες.

Βαρέθηκα να ζω σε μια κοινωνία που έχει αναβαθμίσει τα κατακάθια που σε άλλες εποχές θα αποτελούσαν παράδειγμα προς αποφυγή: τους αμόρφωτους, τους ασυνείδητους, τους ανάξιους, τους οπορτουνιστές, τους ανώμαλους, τις κατίνες, τους καλοπερασάκηδες, τους τιποτάδες.

Βαρέθηκα τους ηλιθίους και τους κομπλεξικούς που προπαγανδίζουν τα κλισέ της νέας τάξης.

Βαρέθηκα τους ιδεοληπτικούς που το παίζουν πατριώτες και δεν έχουν το θάρρος να παραδεχτούν ότι υπηρετούν την ιδεοληψία τους και όχι την Πατρίδα.

Βαρέθηκα να βλέπω να φτιάχνονται νόμοι που δεν ανταποκρίνονται στη συνείδηση της κοινωνίας.

Βαρέθηκα και αρνούμαι να παραδώσω την ψυχή μου, το φύλο μου, την Πίστη μου, την συλλογική και εθνική μου συνείδηση, στην κρεατομηχανή των μηδενιστικών θεωρητικών ιδεολογημάτων, προπομπών και αγγελιοφόρων των τεχνοκρατών της παγκοσμιοποίησης. ΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ.

Βαρέθηκα την ψευτιά και τους καθωσπρεπισμούς που κρύβουν βόρβορο και υποκρισία.

Βαρέθηκα τον ατομισμό, την απάθεια και την αδιαφορία που βλέπω γύρω μου.

Βαρέθηκα να μ’ έχουν βάλει στη μέση και να με βαράνε οι ‘των ανθρωπίνων’, των ΜΜΕ, των αγορών, των πληρωμένων κονδυλοφόρων, των ‘εκσυγχρονιστών’.

Βαρέθηκα να μου λένε όλοι αυτοί τι πρέπει να σκέφτομαι και πως πρέπει να νοιώθω.

ΑΕΡΑ ΡΕ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

Φαίη/Αβέρωφ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top