Select Menu


Το πρακτικό πολιτικό ζήτημα που τίθεται τώρα πια πιο ξεκάθαρα είναι ότι αν, με κάποιον μεταφυσικό τρόπο, οι δανειστές δεν υποχωρήσουν, τότε θα έχουμε πτώση της κυβέρνησης και σχηματισμό νέας πολυκομματικής (και κωμικοτραγικής!) κυβέρνησης για την εφαρμογή του μνημονίου 3.

Ούτε εκλογές, ούτε δημοψήφισμα, ούτε ρήξη μπορούμε να κάνουμε πια, δεν υπήρξε ποτέ όπως φάνηκε επεξεργασμένο σχέδιο για κάτι απ' αυτά, όλα τα κρατικά ταμεία είναι εντελώς άδεια πια, η μοίρα του τελείως άφραγκου και χρεοκοπημένου είναι προδιαγεγραμμένη.

Αν δείτε ξαφνικά κάτι από τα 3 να συμβαίνει (εκλογές, δημοψήφισμα ή...ρήξη), θεωρήστε το κίνηση αυτοκτονίας και απελπισίας, γιατί θα οδηγήσει τελικά σε ακόμη, ακόμη πιο σκληρό μνημόνιο 3! 

Άρα ξεχάστε το εκτός αν έχουμε να κάνουμε με ιδανικούς αυτόχειρες (δεν το πιστεύω αυτό). 

Το αδιέξοδο είναι πλήρες δηλαδή και δεν υπάρχει οδός διαφυγής.

Συμπέρασμα: Ή θα κάνουν λίγο πίσω οι δανειστές ή αποχαιρετήστε το πολιτικό, κομματικό και ιδεολογικό σύστημα της μεταπολίτευσης. Θα μάθουμε την απάντηση σε κάποιες μέρες από τώρα, υπομονή.

Γ Χ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top