Select Menu


Να μην κάνει πίσω στις κόκκινες γραμμές της, όπως τα εργασιακά, οι ομαδικές απολύσεις και το ασφαλιστικό, ζητά από την ελληνική κυβέρνηση 70% των πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Palmos Analysis.

Να μην κάνει πίσω στις κόκκινες γραμμές της, όπως τα εργασιακά, οι ομαδικές απολύσεις και το ασφαλιστικό, ζητά από την ελληνική κυβέρνηση 70% των πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το SBC TV.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, η οποία διεξήχθη στις 5-6 Μαΐου, το 52% ζητά παραμονή στο ευρώ με κάθε τρόπο.

Το 70% των ερωτηθέντων καλεί την κυβέρνηση να μην υποχωρήσει στο θέμα των ομαδικών απολύσεων, το 63% να μην υποχωρήσει στο ζήτημα της επαναφοράς των συλλογικών συμβάσεων και το 77% να μη δεχθεί αλλαγές του ασφαλιστικού (όρια συνταξιοδότησης, ύψος συντάξεων, κλπ).

Σχετικά με την πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 36,7% ενώ η ΝΔ 16,5%. Ακολουθούν το Ποτάμι με 6,1%, η Χρυσή Αυγή με 5,4%, το ΚΚΕ με 3,9%, οι ΑΝ.ΕΛ. με 3,1% και το ΠΑΣΟΚ με 2,5%.






newsbeast.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top