Select Menu


Ο γραφικός χαρακτήρας κάποιου μπορεί να δείξει πολλά περισσότερα για το άτομό του από ό, τι μπορεί να φανταστεί κανείς . Υπάρχει ολόκληρη επιστήμη που αναλύει το γραφικό χαρακτήρα , για να προσδιορίσει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ατόμου . Η επιστήμη αυτή ονομάζεται γραφολογία και από την εποχή του Αριστοτέλη χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς : για τις ποινικές έρευνες , για τον προσδιορισμό των προβλημάτων υγείας ή για την οριοθέτηση της φύσης του ανθρώπου .

Οι ειδικοί από τη γραφή μπορούν να διεξάγουν 5000 χαρακτηριστικά της προσωπικότητας . Σύμφωνα με τον αρθρογράφο , οι περιγραφές που ακολουθούν δεν είναι καθολικές ούτε κατάλληλες για όλους και για κάθε περίσταση , αλλά μπορούν να σας αποκαλύψουν ορισμένες πτυχές της προσωπικότητάς σας , που δεν είχατε σκεφτεί πριν . Γράψτε μια περίοδο προτάσεων σε δύο ή τρεις γραμμές , κατά προτίμηση με όλα τα γράμματα του αλφαβήτου . Ή μπορείτε να πάρετε δείγματα της γραφής σας , που συντάξατε σε μια άτυπη χαλαρή ατμόσφαιρα και παρατηρήστε τα διαβάζοντας το άρθρο που ακολουθεί .

Το μέγεθος των γραμμάτων και των λέξεων

Αν γράφετε με μεγάλα γράμματα σημαίνει πως επιζητείτε την προσοχή των άλλων και την κατανόηση και είστε επικεντρωμένοι σε ανθρώπους .

Τα μικρά γράμματα δείχνουν σημάδια εστίασης και συγκέντρωσης . Ανήκετε στους εσωστρεφείς ανθρώπους .

Κλίση

Η κλίση προς τα δεξιά φανερώνει φιλικότητα , συναισθηματισμό και παρορμητικότητα . Δίνετε μεγάλη αξία στην οικογένεια και τους φίλους .

Γραφή σε ευθεία γραμμή , χωρίς καμία κλίση , καταδεικνύει έναν άνθρωπο που καθοδηγείται από τη λογική , ρεαλιστή , με χαρακτήρα σταθερό .

Η προς τα αριστερά κλίση αποκαλύπτει έναν άνθρωπο διακριτικό που επικεντρώνεται κατά βάση στον εαυτό του και που προτιμά να δουλεύει περισσότερο με τα πράγματα παρά με τους ανθρώπους .

Πίεση γραφής

Αν ασκείτε μεγάλη πίεση με το όργανο γραφής , έχετε έντονα συναισθήματα και αντιμετωπίζετε τα πάντα με την ίδια ένταση . Σας χαρακτηρίζουν οι γρήγορες αντιδράσεις .

Αν γράφετε αχνά έχετε ρομαντική φύση , η οποία ελεύθερα μετακινείται από τόπο σε τόπο και δεν εξαντλεί τον εαυτό της συναισθηματικά .

Οι κουλούρες

Στα γράμματα α, β , θ το καλλιγραφικό γράψιμο με μεγάλες κουλούρες δείχνει τα μεγαλόπνοα σχέδια για το μέλλον . Υπάρχει περίπτωση να είστε πολύ ευαίσθητοι στην κριτική .

Αν οι κουλούρες είναι στενές , σημαίνει πως είστε πειθαρχημένοι , έχετε αυτοέλεγχο , ενώ τα όνειρά σας έχετε την τάση να τα καταπιέζετε .

Η απόσταση μεταξύ των γραμμάτων μιας λέξης

Εάν είναι πυκνογραμμένες οι λέξεις τότε είστε λογικοί , μεθοδικοί και προσεκτικοί στη λήψη αποφάσεων .

Στην περίπτωση των αραιογραμμένων λέξεων μιλάμε για ανεξαρτησία , εύστροφο μυαλό και αναπτυγμένη διαίσθηση .

Η απόσταση μεταξύ των γραμμών - στίχων

Αν είναι μικρή , δεν τα πάτε καλά με τη διαχείριση του χρόνου και είστε φειδωλοί .

Η μεγάλη απόσταση μεταξύ των γραμμών δείχνει ένα άτομο που ξέρει από όρια .

Η απόσταση μεταξύ των λέξεων

Γραφή με μεγάλα κενά μεταξύ των λέξεων φανερώνει την αγάπη για την ελευθερία και την αποφυγή πολυκοσμίας .

Αν έχετε την τάση να κολλάτε τις λέξεις , πάει να πει ότι δεν σας αρέσει η μοναξιά , έχετε ανάγκη από κόσμο και δεν σας ενοχλεί η παρέμβαση στις υποθέσεις σας .

Περιθώρια

Αφήνοντας μεγάλη εσοχή από τα αριστερά , έχετε τη ροπή να φέρετε βαρέως τα προβλήματα της ζωής και να ζείτε στο παρελθόν .

Μεγάλο περιθώριο στα δεξιά δείχνει το φόβο του άγνωστου και μια αδιάκοπη ανησυχία για το μέλλον .

Αν δεν αφήνετε εσοχές , το μυαλό σας είναι συνεχώς σε εγρήγορση , δεν μπορείτε να καθίσετε ήρεμα και πάντα θέτετε νέους στόχους .

Υπογραφή

Η δυσανάγνωστη υπογραφή αποκαλύπτει ένα πολύ κλειστό άτομο , το οποίο είναι δύσκολο να κατανοηθεί .

Υπογραφή , στην οποία είναι εύκολο να διαβαστεί το όνομα ή το επώνυμο , δείχνει ένα χαρακτήρα με αυτοπεποίθηση , που δε χρειάζεται να υποκριθεί κάποιον άλλο .

Πηγή: marketium.ru
Μετάφραση - Επιμέλεια : Το ιδιόμελο , logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top