Select Menu



Ήδη είμαστε πέντε χρόνια μέσα στην κρίση και το μόνο σίγουρο είναι, ότι ουδείς γνωρίζει το τέλος της. Μία κρίση που έχει κτυπήσει σε όλα τα επίπεδα την ελληνική κοινωνία, που έχει ανατρέψει τα πάντα σε όλους τους τομείς και που μετράει και νεκρούς συνανθρώπους μας.

Στους τηλεοπτικούς δέκτες είναι καθημερινή η παρουσία πολιτικών των δύο κομμάτων που μας έχουν οδηγήσει στο σήμερα, οι οποίοι έχουν το θράσος, να μας κάνουν και υποδείξεις. Ποιοι; Αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα. Αυτοί, που αν είχαν στοιχειωδώς φιλότιμο, θα έπρεπε να εμφανίζονται μόνο για να απολογούνται και να περιμένουν, αν θα τους συγχωρήσει ο κόσμος. Αυτοί που πήραν στον λαιμό τους τρεις γενιές Ελλήνων, τουλάχιστον, δηλ. αυτούς που σήμερα είναι στην ηλικία των πενήντα, αυτούς στην ηλικία των τριάντα και αυτούς που έρχονται, στην ηλικία των είκοσι. Αυτό που δεν κατόρθωσε να το πετύχει ούτε ο πόλεμος, το κατάφεραν αυτοί.

Με την συμπεριφορά τους μόνο σαν αναίσχυντοι μπορούν, επιεικώς, να χαρακτηριστούν, αν και δεν φαίνεται να το έχουν καταλάβει. Η λέξη Πατρίδα, η λέξη Άνθρωπος, η λέξη Τιμή δεν υπάρχουν γι’ αυτούς και στο σάπιο σύστημα που έχουν κτίσει επιμελώς, ελπίζουν στην επανεμφάνισή τους.

Οι επόμενες εκλογές, όποτε και να γίνουν, θα πρέπει να τους δώσουν το οριστικό μήνυμα και να είναι αυτό τόσο ηχηρό όσο το κακό που έκαναν

Θάλεια Χούντα


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top