Select Menu


Τι θα γίνει άραγε αν η Χίλαρι Κλίντον, αγαπημένη μαθήτρια του Ρόκφελερ, φανατική πολέμιος της Ρωσίας του Πούτιν, εκλεγεί στην προεδρία των Η.Π.Α.; 

Να σημειωθεί πως η Κλίντον έχει την συμπάθεια των μιλιταριστών νέο-συντηρητικών, οι οποίοι είναι της άποψης πως ο Ομπάμα ευθύνεται για τον νέο γύρο διεθνούς αποσταθεροποίησης. Οι νέο-συντηρητικοί είναι σφοδροί εχθροί της όποιας πολιτικής προσέγγισης, πόσο μάλλον με την Ρωσία, ενώ πολλά πρόσωπα στο περιβάλλον της Χίλαρι βρίσκονται σε παραπλήσιο μήκος κύματος με εκείνους.

Κάτι μας λέει ότι με την Κλίντον οι εξελίξεις θα τρέξουν ακόμα περισσότερο και θα είναι ραγδαίες. Η διεκδικήτρια της αμερικανικού προεδρικού χρίσματος είναι ακόμα πιο φανατική οπαδός της νεοταξίτικης παγκοσμιοποίησης που προτάσσει δήθεν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους φτωχούς για να επιβάλλει παγκόσμια κυβέρνηση. Για να γίνει αυτό πρέπει να αυξηθεί η ανέχεια στην κοινωνία με στόχο την όλο και μεγαλύτερη υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης που παράγει πλούτο και δίνει θέσεις εργασίας πέραν του κράτους και των πολυεθνικών.

Αναμένουμε τι μέλλει γενέσθαι και αν η Χίλαρι θα καταφέρει πράγματι να «χρισθεί» πρόεδρος των Η.Π.Α.

ΠΥΓΜΗ.gr




Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top