Select Menu


Μετά την σφοδρή αντίδραση του βοθρο-Πόταμου στο να απαιτήσουμε της γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, με το σκεπτικό ότι αφού χρωστάμε πώς μπορούμε να απαιτούμε αυτά που μας χρωστούν (!!), 

..και μετά την ακόμη σφοδρότερη αντίδρασή του, στην πιθανή επανενεργοποίηση της ΜΟΜΑ, διότι τα αφεντικά του, εθνικοί εργολάβοι και μηντιάρχες θα χάσουν την αγελάδα που βύζαιναν τόσα χρόνια,

..εμφανίστηκε μία ακόμη αντίδραση-αντίσταση (!), αυτή την φορά στην αποκοτιά της κυβέρνησης να απαιτήσει τις τελεσίδικα δεδικασμένες και ορισμένες σε 28 εκατομμύρια ευρώαποζημιώσεις για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Δίστομο.

Για να δοθούν οι αποζημιώσεις αυτές ίσως χρειαστεί να γίνει δήμευση περιουσίας του γερμανικού δημοσίου εντός της Ελλάδας, που θα έχει ως αποτέλεσμα ακόμα και την κατάσχεση του κτιρίου όπου στεγάζεται το Ινστιτούτο Γκαίτε!

Και βέβαια ο πρώτος και καλύτερος αντιδρών είναι ποιός άλλος απ' το χαϊδεμένο, καικαλολαδωμένο παιδί της Miesens, της εκλεκτής οικογενείας των Μιζοτακαίων!
Το ανεπάγγελτο και άχρηστο αυτό καλόπαιδο ( το ''α'' με ωμέγα) που διασκέδαζε ως υπουργός απολύοντας εργαζόμενους, άστραψε και βρόντηξε: ''είναι φίλοι μας οι Γερμανοί''!
Αθάνατε και αγαπητέ Δήμε Σταρένιο, κινηματογραφικέ δωσίλογε, να ήξερες μόνον πόσουςπραγματικούς δωσίλογους μιμητές σου έχεις!

Όλοι τρόφιμοι και σπουδάσαντες στο Ινστιτούτο Miesens, καθώς και στα άλλα παρόμοιαγερμανικά ''ινστιτούτα'', που με πλήρη στήριξη των γερμανικών κυβερνήσεων,
..επιτελούσαν για δεκαετίες το θεάρεστο έργο του λαδώματος του ελληνικού πολιτικού συστήματος ώστε να δουλεύει καλύτερα,
..προς όφελος βεβαίως των συγκεκριμένων ''ινστιτούτων'', και της γερμανικής οικονομίας γενικότερα!
Συγχρόνως δε πετύχαιναν και το δίπλωμα των ''ελλήνων'' πολιτικών σε μιά κόλλα χαρτί, πράγμα διαχρονικά χρήσιμο για την γερμανική πολιτική γενικότατα!

Πώς να απορεί λοιπόν κανείς για την παράκρουση του χερ-Παλιάνθρωπου, που όσα κλουβιά με πολιτικούς είχε τώρα αποδεικνύονται άχρηστα,
..αφού τα μέλη της καινούργιας κυβέρνησης είναι ''αμόρφωτα'' σε παρόμοια ''ινστιτούτα'';
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα των ''εταίρων'' και δανειστών-τοκογλύφων: δεν έχουν ράμματα για την γούνα της νέας κυβέρνησης, και πρέπει να της προκαλέσουν φθορά και πτώση για να ξανάρθουν (νομίζουν) οι προηγούμενοι, οι καλολαδωμένοι.

Γι αυτό ας βλέπουμε λίγο πιό μακριά απ' την στημένη προπαγάνδα των ''είναι φίλοι μας οι Γερμανοί'' καναλιών!
Οι μόνοι φίλοι μας είμαστε εμείς,
..και όσοι κάνουν το γερμανικό Δ' Ράϊχ να βγαίνει απ' τα ρούχα του!
Αυτό είναι το μόνο και ασφαλές κριτήριο!..

Ουδέν Σχόλιον


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top