Select Menu


H απόπειρα ουκρανοποίησης και οι τραμπουκισμοί, είναι πάντα το καταφύγιο του απατεώνα που καταλαβαίνει ότι έρχεται η ώρα της τιμωρίας...

Οι αποκαλύψεις δύο ανωτάτων αξιωματικών, του Επιτιμου Α/ΓΕΝ Κοσμά Χρηστίδη και του επίτιμου Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνου Γκίνη, δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνους παράφρονες που δεν θα δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και τον στρατό, προκειμένου να συνεχίσουν ανενόχλητοι την ληστεία της χώρας. Όπως άλλωστε κάνει κάθε εθνοκτόνος χούντα ιστορικά.

Είναι λοιπόν τουλάχιστον χυδαίο, αυτοί που ήθελαν τον στρατό να στρέψει τα όπλα του ενάντια αθώων πολιτών, τώρα να κατακεραυνώνουν αυτούς που πραγματικά πιστεύουν ότι ο στρατός είναι κομμάτι του λαού, υπηρετεί και υπερασπίζεται τον λαό. Αυτούς που τρέμουν τον εορτασμό της εθνεγερσίας, που έγινε με τα κλέφτικα και τα δημοτικά στην καρδιά της άνοιξης. Με μαχητές από την σάρκα του λαού που έγιναν στρατιώτες της Λευτεριάς.

Αυτοί που υποδούλωσαν την χώρα, τρέμουν την λεβέντικη φουστανέλα του Κολοκοτρώνη γιατί θέλουν την γυαλισμένη μπότα του φασίστα στον λαιμό του ραγιά ή στα παρκέ των Βαλς του Βερολίνου.

Αυτό που δεν έχουν συνειδητοποιήσει είναι πως η τύχη των πραξικοπηματιών είναι μία.

Δείτε τα βίντεο με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις των αρχηγών.



Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top