Select Menu


Το βίντεο αυτό αποτελεί ντοκουμέντο. Το ΑΠΟΛΥΤΟ ντοκουμέντο ενός ατόμου που ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει την ήττα του. Όχι από τον Σύριζα. Από τον λαό!

Απογειώνει τη... γνωστή σωματική του γλώσσα χτυπώντας επανειλλημένα το τραπέζι, στην υπερ-προσπάθειά του ακόμα και τώρα να πείσει (το ίδιο του το κόμμα) για το πόσο ΥΠΕΡΟΧΟΣ Πρωθυπουργός ήταν!

Προς το τέλος, παίζει και το τελευταίο του χαρτί... την μέθοδο της κλάψας. Βέβαια, το κοντινό δείχνει ότι... δεν έχει καν βουρκώσει!

Πριν λίγο, αποκάλυψε άθελά του και την πλήρη παραληρηματική του κατάσταση που δεν του επιτρέπει πλέον καμία επαφή με την πραγματικότητα λέγοντας ότι ο Βαρουφάκης κάνει τόσο εύκολα τις δηλώσεις όσο εύκολα... ανάβει το τσιγάρο του. Μα δεν καπνίζει!

Ο Α. Σαμαράς είναι πλέον είδωλο της καρεκλομανίας. Όχι μόνο έκανε ότι μπορούσε για να παραμείνει δύο χρόνια στη συγκυβέρνηση των δύο πιο διεφθαρμένων κομμάτων της χώρας και παρότι οι πολιτικές της κυβέρνησης δεν είχαν καμία σχέση με την λαΐκή βούληση, αλλά τώρα έχει δεθεί και από την καρέκλα... του ίδιου του του κόμματος. Του κόμματος, του οποίου -ας μην ξεχνάμε- είχε ρίξει την κυβέρνηση και εγκατέλειψε δημιουργώντας άλλο κόμμα!

Πριν, ως Υπουργός Εξωτερικών είχε φροντίσει να ανοίξει τα σύνορα για να μπουν ανεξέλεγκτα μέσα σε λίγες ημέρες 1.000.000 μετανάστες, τους οποίους ονόμαζε... αδέλφια μας Βορειοπειρώτες! (Δεν ήταν Βορειοηπειρώτες, όπως αποδείχτηκε μέσα σε λίγες ημέρες, οι Βορειοηπειρώτες παραμένουν ακόμα εκεί δεχόμενοι κατά καιρούς βίαιες πολιτικές από τις Αλβανικές κυβερνήσεις). Στις πρόσφατες εκλογές, είχε αλλάξει στάση και μιλούσε με γλώσσα στα όρια του μίσους για τους μετανάστες όταν επισκέφτηκε το φράγμα του Έβρου, αλλά και αργότερα με αφορμή τις δολοφονίες του ISIS (λες και όλοι οι μουσουλμάνοι είναι γραμμένοι στο ISIS). Συγκεκριμένα στο φράγμα του Έβρου είχε δηλώσει, κατά την... προεκλογική του επίσκεψη στις 05/01/2015: «ορισμένοι θέλουν να το γκρεμίσουν, να το ρίξουν. Γιατί η δική τους άποψη είναι ότι πρέπει να μπαίνουν οι λαθρομετανάστες και από πάνω να τους δίνουμε και ιθαγένεια και να τους δίνουμε και ασφαλιστικά ταμεία και νοσοκομειακή περίθαλψη. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το επιτρέψει ο ελληνικός λαός».

Όπως ξημερώσει για τον Σαμαρά! Και επειδή λόγω της πολιτικής του ανικανότητας και παρά τα χρήματα που ξόδεψε η σύζυγός του, δεν πέτυχε η Πολιτική Άνοιξη, έπρεπε να την πληρώσουμε... εμείς! Και κατά τη γνώμη του να συνεχίσουμε να την πληρώνουμε!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top