Select Menu

Εκτός από την ομάδα με τα καθαρά χέρια που θέλει να καθαρίσει την Ελλάδα από τους άπλυτους ξένους, ένα ακόμη συνεργείο εθελοντών εκκαθαριστών έκανε την εμφάνιση του: η ανοικτή συνέλευση καθαρισμού γειτονιών από τους εθνικόφρονες και τους ρατσιστές. Η συνέλευση που εξασφαλίζει ότι η γειτονιά σας θα γίνει ανθρώπινη χωρίς εθνικόφρονες και ρατσιστές, είτε το θέλετε είτε όχι.

Όσοι σύντροφοι θέλετε να βοηθήσετε στον καθαρισμό που μόλις ξεκίνησε, παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές για να ξεχωρίζετε με ασφάλεια τους εθνικόφρονες-ρατσιστές.

Τα δέκα σημάδια του εθνικόφρονα...:

1) Κρατάει Ελληνική σημαία (προφανές).
2) Φοράει μπλουζάκι που απεικονίζει τον Ελλαδικό χώρο ή νησιά που βρίσκονται εντός της ευρύτερης περιοχής του Ελλαδικού χώρου που φέρουν τον τίτλο "I love Greece/Mykonos/Xios/Crete και άλλα γραφικά παρεμφερή.
3) Έχει επιβεβαιωμένα δηλώσει στο παρελθόν ότι αγαπάει την πατρίδα του σαν να υπάρχει τέτοια.
4) Χρησιμοποιεί τον όρο "Ελλάδα" αντί για τον σωστό "Ελλαδικός χώρος"
5) Στις συζητήσεις του αναφέρεται στον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη και τους υπόλοιπους μυθικούς χαρακτήρες σαν να ήταν κάποτε υπαρκτά πρόσωπα.
6) Ισχυρίζεται ότι η ιστορία του Βυζαντίου είναι η μεσσαιωνική ιστορία της Ελλάδας και ότι αυτοί που παλιά ονομάζονταν "Έλληνες" δεν εξαφανίστηκαν από τους Ρωμαίους κατακτητές (!!!)
7) Αρνείται να δεχθεί ότι ο όρος "Ελληνικός λαός" είναι εφεύρεση του 16ου αιώνα.
8) Αρνείται να συμμετέχει σε συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις αλληλεγγύης που διοργανώνει η "Κίνηση ενάντια στον ρατσισμό και τη φασιστική απειλή".
9) Κρεμάει στο μπαλκόνι του Ελληνική σημαία και συμμετέχει σε άσκοπες παρελάσεις.
10) Αποκαλεί τους ταξικούς αδερφούς "Αλλοδαπούς" λες και η χώρα είναι δικιά του και δεν δέχεται να τους αγκαλιάσει και να τους μεταφέρει στο σπίτι του για ολιγοετή φιλοξενία όπως κάνει κάθε σωστός και αλληλέγγυος αντί-ρατσιστής αντίφα που σέβεται τον εαυτό του.

Παρακαλώ όποιος ταξικός αδερφός διακρίνει παρόμοια σημάδια σε γείτονα:

1) Να το δηλώσει αμέσως στο κοντινότερο αντιρατσιστικό κέντρο.
2) Να προσπαθήσει με ίδια μέσα να σπάσει το κεφάλι του ρατσιστή - φασίστα (κατά προτίμηση χτυπώντας τον με το κοντάρι της σημαίας που κρατούσε και αν δεν κρατούσε κοντάρι, η αμέσως επόμενη καλύτερη λύση είναι το κοντάρι της σημαίας της δικής μας επανάστασης).

Προσοχή!

Η εμφάνιση των παραπάνω συμπτωμάτων αποτελεί σίγουρη διάγνωση του χαρακτήρα με τα χαρακτηριστικά του εθνικόφρονα-ρατσιστή επειδή το γράφει εδώ.

Αν παρ' όλα αυτά σπάσετε το κεφάλι κάποιου ρατσιστή - φασίστα που εμφάνισε τα παραπάνω συμπτώματα και στο δρόμο δεν χυθούν κόπρανα από το κεφάλι του αλλά αίμα (πράγμα που σημαίνει ότι σκοτώσατε κατά λάθος το λάθος άτομο), παρακαλούμε να καλέσετε αμέσως το κοντινότερο κέντρο αντίφα για να ακυρωθεί η εκδήλωση συμπαράστασης που θα διοργανόνονταν από τους υπόλοιπους συναγωνιστές σε ένδειξη αλλυλεγγύης έξω από το δικαστικό μέγαρο.

Για να παίζουμε ποδόσφαιρο ξυπόλυτοι σε κατεστραμμένες γειτονιές που δε μας ανήκουν ρε γαμώτο!

Θαλαμοφύλακας


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top