Select Menu



Οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες Femen πραγματοποίησαν διαμαρτυρία υπέρ της Ελλάδας και κατά της Bild, η οποία καλούσε τους Γερμανούς πολίτες να βγάλουν... selfie ενάντια σε εμάς τους άπληστους Έλληνες. Γράφοντας την λέξη "Ja" και τη φράση "free Greece" επάνω στα κορμιά τους, που σημαίνoυν αντίστοιχα "Ναι" και "ελευθερώστε την Ελλάδα", κρατώντας διονυσιακά σταφύλια και χορεύοντας στο ρυθμό του Ζορμπά, συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο του δημοσιογραφικού συγκροτήματος Axel Springern, θέλοντας να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τη συνήθεια των δημοσιογράφων να μιλούν τόσο ρατσιστικά και απαξιωτικά για τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Είναι οι κοπέλες για τις οποίες ο εγχώριος αρθογράφος της Καθημερινής, Στέφανος Κασιμάτης, αποκαλώντας τις ρητά... «βλαμμένες», έγραψε πως στάθηκαν τυχερές κατά την επίθεσή τους στον Ντομινίκ Στρος Καν, γιατί εκείνος έχει κάτι δικαστικές... περιπετειούλες και δεν τον συνέφερε να προκαλέσει, ειδάλλως «οι υστερικές θα έκαναν τρεις μέρες τουλάχιστον για να μπορέσουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους―και όχι από το ξύλο…»



Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top