Select Menu


ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΕΛ.ΠΟΛ.) www.el-pol.gr
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 210 - 3254862  6938 - 933216
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
Παναγιώτης Αποστόλου
6945 - 702966

                                                    Αθήνα, 9/1/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το κόμμα της «Ελλήνων Πολιτεία» ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για συνάντηση με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», η οποία πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά τους γραφεία την 7ηΙανουαρίου, από τον Παναγιώτη Σγουρίδη, Πρόεδρο Επιτροπής επιλογής υποψηφίων Βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ., λόγω της απουσίας του Προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου σε προεκλογική περιοδεία και από τον Παναγιώτη Αποστόλου, επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού της «Ελλήνων Πολιτεία».   

 Μετά από ένα γόνιμο πολιτικό διάλογο, προτάθηκε στον κ. Παναγιώτη Αποστόλου η συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια των ΑΝ.ΕΛ. οποιασδήποτε εκλογικής περιφέρειας.

Η μη αποδοχή αυτής της πρότασης, οφείλεται στον ελάχιστο χρόνο που μεσολαβεί μέχρι της Εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Το κόμμα της «Ελλήνων Πολιτεία» πιστεύει πως η Πατρίδα έχει ανάγκη την συσπείρωση όλων των Πατριωτικών δυνάμεων σε ένα κοινό πολυμέτωπο αγώνα, εναντίον του Συστήματος. Γι΄ αυτό και η πρότασή μας ήταν να υπάρξει εκ νέου συνάντηση αμέσως μετά τις εκλογές.

Πάγια θέση και πρόθεση της «Ελλήνων Πολιτεία» είναι η στήριξη των αντιμνημονιακών κομμάτων, πολλώ δε μάλλον εκείνων όπου μοιραζόμαστε τον ίδιο ιδεολογικό χώρο.   

Η Πρόεδρος
Νίνα Παυλίδου


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top