Select Menu


Στα χέρια των πολιτικών αρχηγών βρίσκονται ήδη τα αντίγραφα του επίμαχου CD, στο οποίο, όπως υποστηρίζουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, υπάρχει η απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη από τον Γιώργο Αποστολόπουλο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το υλικό είναι μονταρισμένο, ενώ, φέρεται να περιέχει εικόνα από την πρώτη συνάντηση με τον Γιώργο Αποστολόπουλο και ήχο από τη δεύτερη.

Σημειωτέον ότι το οπτικοακουστικό υλικό, μόλις βρέθηκε στη Βουλή, μεταφέρθηκε στο κανάλι για να μεταγραφεί και να διαβιβαστεί στους πολιτικούς αρχηγούς.

Δεν πήρε το DVD ο Σαμαράς!

Ως παράνομο προϊόν απέστειλε στον εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς το μαγνητοσκοπημένο υλικό που του διαβιβάστηκε από τη Βουλή και το οποίο αφορά στην καταγγελία βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων (Παύλου Χαϊκάλη) περί απόπειρας χρηματισμού.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top