Select Menu


Αναμφίβολα μάθαμε πολλά από τον Αλέξη! Πάρα πολλά...

Μάθαμε από τον Αλέξη, ότι η γενοκτονία των Ελλήνων & οι θάνατοι χιλιάδων Ελλήνων, από τους υπαλλήλους των διεθνών τοκογλύφων, είναι εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση(!!!), που δεν πρέπει να συγχέεται με τα Εθνικά θέματα εξωτερικής πολιτικής, στα οποία πρέπει να υπάρχει κλίμα Εθνικής συνενόησης!!!

Μάθαμε από τον Αλέξη, εμμέσως πλην σαφώς ότι ετοιμάζονται για πόλεμο στην γειτονιά, & τους έχει πιάσει κρύος ιδρώτας.

Μάθαμε από τον Αλέξη, ότι μπροστά σε αυτόν τον πόλεμο, θα πρέπει να ομονοήσουμε & να πλύνουμε στο καθαρτήριο της Εθνικής ομοψυχίας, τα εγκλήματα, κατά της ανθρωπότητας, που έχουν διαπράξει οι συνομιλητές του.

Μάθαμε από τον Αλέξη, ότι με αφορμή την Εθνική ομοψυχία, θα δώσουμε άφεση αμαρτιών, στους δοσίλογους σφάχτες για να τους υπερασπιστούμε, ταυτίζοντάς τους με την ένοια της Πατρίδας, στον στημένο επικείμενο πόλεμο της γειτονιάς.

Μάθαμε από τον Αλέξη, πολλά.

Πάρα πολλά που οι προχωρημένοι, τα είχαν μάθει εδώ & καιρό.

Μάθαμε από τον Αλέξη, γιατί δεν έριξαν τόσα χρόνια τους χαφιέδες παλατιανούς της κυβέρνησης.

Αχ Ελλάδα,...έεεεε, εσένα μιλάω, κοριτσάκι,....."Κάθεσαι στο πιάνο σου λιγάκι, όμως τι να παίξεις, έφυγε ο Αλέξης, κλείσε & το πιάνο κοριτσάκι,..... όπως το ξανθό καλοκαιράκι......."

Οσο για τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, θα τα μάθουν τα μαθήματά τους οσονούπω. 

Για την ώρα τους αφιερώνω το τραγουδάκι του Αλέξη.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top