Select Menu




Η Ελλάδα από την Μεταπολίτευση κι έπειτα, έχει πέσει σε μία δίνη δίχως σωτηρία.

Γράφει ο Πλούταρχος Πάστρας

Σ' αυτό όλοι πιστεύουμε, πως συντέλεσε η πολιτική του Δικομματισμού, αλλά και η ίδια η "χείρα" του Έλληνα Πολίτη. Ενός Έλληνα, που ξέχασε ότι είναι Έλληνας κι έγινε έρμαιο του άψυχου ψηφοδελτίου, όπου ο σταυρός του μπλε στυλό, αντικατέστησε τον Τιμημένο με Αίμα και Αγώνα Σταυρό της Σημαίας του Έθνους μας, της Ελλάδας μας.

Οι συνέπειες, όμως, αυτών των σαράντα χρόνων της συνεχόμενης κι αδίστακτης αποσύνθεσης, μας έφεραν σε ένα τέλμα, που ούτε ο Μέγας Αλέξανδρος δεν θα μπορούσε να το προσπεράσει. Και ο χορός του Ζαλόγγου του Έλληνα μόλις ξεκίνησε.

Ο Ανθελληνισμός και η Τουρκολαγνεία, ήρθαν κι έκατσαν στο κεφάλι του Νεοέλληνα κι όχι μάλιστα μόνο πάνω του, αλλά ακόμη χειρότερα, εισχώρησαν και μέσα στο ίδιο το μυαλό του.

Τα Ήθη και οι Αξίες του Ελληνικού Έθνους πήγανε στον καιάδα της ντροπής. Η πίστη και η φιλοπατρία μετανάστευσαν στις χώρες της λησμονιάς και της λήθης. Η Ορθοδοξία πλέον αποτελεί ένα ταμπού, ενώ ο Αθεϊσμός μία Ελευθερία δίχως ουδένα περιορισμό. Αλλά τα χειρότερα έπονται.

Η Παιδεία με τις περγαμηνές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αποποιήθηκε την Αρχαιοελληνική της καταγωγή και την Ορθόδοξη της Πίστη.

Η Υγεία του Φακέλου και των Γενόσημων, μετέτρεψε τους Έλληνες σε παθογόνους μικροοργανισμούς.

Η Εργασία και κατ' επέκταση η Καθημερινότητα, αποτελούν πλέον μία φτωχική ρουτίνα, που η «λύτρωση» της Αυτοκτονίας σηματοδοτεί την Ζωή του Μέλλοντος.

Ο Πολιτισμός μας έχει αποκτήσει πλέον την φήμη της παράγκας, όπου τ' Αρχαία δείγματα της Ελλάδας, έχουν καταντήσει μία Συγκοινωνία απότομων διαδρομών, με προορισμό ποιον άλλο, από τα «άδεια» Μουσεία της Ευρώπης.

Ενώ τελευταίο και κυριότερο η Επιβίωση δίνει δείγματα γραφής στους Έλληνες του Παρελθόντος, λέγοντας τους, ότι "Κι ας πολεμήσατε για την δικιά μας Ελευθερία, εμείς πάλι Υποδουλωμένοι είμαστε, στα «Χέρια» τα Δικά μας".

Όλα αυτά, λοιπόν, τα παραπάνω, έρχονται να συντελέσουν στο γεγονός, ότι η Ελλάδα δυστυχώς πρέπει να πει πλέον το «Μεγάλο Αντίο» στο Έθνος της. Και το Έθνος της να ξεχάσει την Ελλάδα, πηγαίνοντας ως Δούλος, στα «χέρια» των μεγάλων αδελφών «Δουλεμπόρων» του, που το μόνο που έχουν βάλει ως στόχο της αδίστακτης ζωής τους, είναι ο Αφανισμός του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, όπου αποτελεί την μόνη ασπίδα απέναντι στην ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ του Νέου Κόσμου, που χτίζουν αυτοί για Εμάς!!!

Εδώ, όμως, έρχεται το μεγάλο και καυτό ερώτημα. Εμείς τι θα πράξουμε; Θα συνεχίσουμε την δικιά μας πολιτική του «Ψήφιζε και Πέθαινε στην Ψάθα» ή θα αντισταθούμε ολοκληρωτικά αναγεννημένοι μέσα από τις ρουσφετολογικές μας στάχτες και με «όπλα» τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μας και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ μας, θα σταματήσουμε την επικείμενη ολοκληρωτική καταστροφή μας;

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε, πως εάν δεν αφυπνιστούμε από τον υποδουλωμένο ύπνο μας, δεν θα υπάρξει σωτηρία για το Έθνος μας. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι μόνο αν είμαστε μονιασμένοι, θα μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι με τα δικά μας πόδια. Πρέπει πάνω απ’ όλα να θυμηθούμε, ότι είμαστε οι ένδοξοι και πανάρχαιοι ΕΛΛΗΝΕΣ!

Αυτό, λοιπόν, μόνο εμείς μπορούμε να το αποφασίσουμε, ελπίζοντας ότι από άβουλοι Νεοέλληνες, θα γίνουμε πάλι ΕΛΛΗΝΕΣ, χωρίς να ξεχνάμε φυσικά ποτέ, ότι «η Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία». . .

Πλούταρχος Πάστρας
Δημοσιογράφος
ploutarxospastras@gmail.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top