Select Menu


Είναι γνωστό ότι «την προδοσία πολλοί την αγάπησαν, τον προδότη κανένας», είναι επίσης γνωστό ότι στην πολιτική «όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος». Έτσι όλος αυτός ο κακός χαμός, που γίνεται με παρεμβάσεις, υποσχέσεις για υπουργεία και χρηματισμούς, έχοντας σαν αντικείμενο τις θετικές ψήφους για εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή θα έχουν αντίκρισμα εάν και εφόσον ψηφισθεί ο ΠτΔ.

Γράφει ο Βλάσης Μανθογιάννης,

Σε αυτό τον κόσμο κανένας δεν ανταμείβει την κίνηση εάν αυτή δεν εξασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσα χρήματα και να έχουν τάξει (εάν τα έχουν τάξει) αυτά θα εξοφληθούν μόνο στην περίπτωση που η βουλή στην Τρίτη ψηφοφορία εκλέξει πρόεδρο. Εάν αυτό δεν γίνει, κανένα «γραμμάτιο» δεν θα εξοφληθεί.

Κανένας από τους «επηρεασμένους» δεν θα εισπράξει το αντίτιμο εάν ο πρόεδρος δεν εκλεγεί. Δεν βλέπω επομένως πως μπορεί κάποιος να θελήσει να εκτεθεί στους ψηφοφόρους του, στους πολίτες γενικότερα, όταν είναι εμφανές ότι τα κουκιά δεν βγαίνουν. Και αν ακόμα έχει κλείσει εισιτήρια για την Βραζιλία, προκειμένου να κρυφτεί από την οργή του κόσμου στα βάθη του Αμαζονίου, αυτό θα πρέπει το κάνει χωρίς τα «τριάκοντα αργύρια».

Οι μόνοι ίσως που θα εξασφαλίσουν πρόσκαιρα κάποιο όφελος είναι αυτοί που ενδεχομένως «χρωστούν» και επομένως εκβιάζονται με τα χρέη τους. Στην δική τους περίπτωση τα χρέη αυτά (δάνεια σε τράπεζες, οφειλές στην εφορία κ.λ.π.) θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται καταχωνιασμένα σε κάποια συρτάρια ή κάποιους φωριαμούς. Θα είναι όμως εκεί! Δεν θα παραγραφούν και δεν θα ξεχαστούν, θα μείνουν στην αφάνεια και θα ανασυρθούν την επόμενη φορά, που θα χρειαστούν κάποιοι «πρόθυμοι».

rizopoulospost.com


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top