Select Menu


Με ύβρεις και χειροδικίες σε βάρος του προέδρου του ΤΕΙ ΑΘηνών, καθηγητή Μιχάλη Μπρατάκου, επιχείρησε ομάδα φοιτητών και άγνωστων ατόμων να καταλάβει το κτίριο της Κεντρικής Διοίκησης του ιδρύματος σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Νίκο Ρωμανό.

Σύμφωνα με το news247.gr και όσα καταγγέλλει η διοίκηση του Ιδρύματος, τα μέλη της ομάδας απαίτησαν από τους παρευρισκόμενους να εγκαταλείψουν το κτίριο, ενώ εισέβαλαν και στο γραφείο του προέδρου του ΤΕΙ απαιτώντας με υβριστική συμπεριφορά να αποχωρήσει και εκείνος από το γραφείο του.

Όταν ο Μιχ. Μπρατάκος αρνήθηκε, λέγοντάς τους ότι υπάρχει προγραμματισμένη για σήμερα ορκωμοσία και πρέπει να υπογραφούν τα πτυχία των αποφοίτων, τα άγνωστα άτομα επιτέθηκαν εναντίον του υβρίζοντας τον και χειροδικώντας, ενώ απέσπασαν με τη βία τον φάκελο με τα πτυχία και τον πέταξαν σε διπλανό χώρο.

Κάποτε αυτές οι καταστάσεις πρέπει επιτέλους να τελειώνουν.

Το μεγάλο θέμα σίγουρα είναι το πως.

Είτε θα πρέπει οι πανεπιστημιακοί και -κυρίως- οι φοιτητές να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία των ιδρυμάτων είτε θα μπουν μέσα τα ΜΑΤ και θα τελειώνει το πανηγύρι. 

Σίγουρα κανείς δεν θέλει να βλέπει την αστυνομία μέσα σε πανεπιστήμια αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει οι ίδιοι οι φοιτητές να εμποδίζουν τέτοια φαινόμενα αλητείας. 

Οι "μάγκες" δεν ήθελαν να συμπαρασταθούν στο Ρωμανό, να βανδαλίσουν ήθελαν και να βγάλουν το ζώο από μέσα τους. 

Μπορεί να ήταν και προβοκάτσια για να μπει όντως η αστυνομία μέσα. 

Δεν το ξέρουμε αλλά και ούτε θα έπρεπε να είναι αυτό το ζητούμενο. 

Το θέμα είναι να σταματήσει αυτή η χώρα να θυμίζει Κανιβαλιστάν και για να συμβεί αυτό πρέπει επιτέλους να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top