Select Menu

Έκκληση προς το γερμανικό ακροατήριο να αντιληφθεί ότι η μοναδική λύση στο αδιέξοδο της Ουκρανίας θα έρθει μέσω της μετατροπής της χώρας σε ομοσπονδία, απηύθυνε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD.

Ο Πούτιν, αναφερόμενος στην Ουκρανία εμφανίστηκε συμφιλιωτικός, αναφέροντας ότι πρόκειται για μια μεγάλη χώρα με 43-44 εκατομμύρια πληθυσμό «και ευρωπαϊκή κουλτούρα»και προσπάθησε να περάσει το μήνυμα ότι δεν είναι πρόβλημα μόνο της Ρωσίας.

Η χώρα αυτή, συνέχισε, μπορεί να έχει μέλλον όπως παραδοσιακά τη γνωρίζαμε (με την εξαίρεση της Κριμαίας), εάν μετατραπεί σε ομοσπονδία, ώστε να φιλοξενηθούν χωρίς προβλήματα οι Ρώσοι, οι Ούγγροι, οι Ουκρανοί ή οι Πολωνοί, που διαβιούν εκεί.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top