Select Menu


«Καμία ανάμειξη με την υπόθεση δεν έχει η Νέα Δημοκρατία και ό,τι είπα στην κ. Ξουλίδου ήταν προσωπικές μου απόψεις» είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ υποστήριξε ότι έχει πάει στο γραφείο της μία φορά, όπου «συζήτησαν επί μία ώρα για την περικοπή των συντάξεων του ΟΓΑ στους Βορειοηπειρώτες»*.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό Real παραδέχεται ότι μιλούσε με την κ. Ξουλίδου στο facebook, αλλά αρνείται την κατηγορία ότι της πρότεινε το ποσό των 3.000.000 ευρώ ως αντάλλαγμα για τη θετική στάση της στην ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή.

«Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω μέσω facebook την κ. Ξουλίδου. Το μόνο που της είπα είναι πως ό,τι και να κάνετε οι 180 θα βγούνε διότι το θέλει η Μέρκελ.», ενώ διευκρίνισε πως δεν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την κ. Ξουλίδου καθώς δεν είχε λεφτά να την πάρει τηλέφωνο!

Παράλληλα, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Μελά, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί στην όλη υπόθεση.

Ειδικά για το μήνυμα που αναφερόταν στον Π. Μελά, ο Γ.Σούκουρας ζήτησε «χίλια συγγνώμη» από τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Στο μήνυμα έγγραφε:«1-0 Ο Μελάς τα πήρε. Θυμάστε τι σας έλεγα;». Ωστόσο, ο Γ.Σούκουρας είπε ότι εκ παραδρομής έβαλε «τελεία» στη φράση «ο Μελάς τα πήρε» και πως στην ουσία επρόκειτο για ερώτηση.

Η κυρία Ξουλίδου με την σειρά της φέρεται να επισήμανε στον εισαγγελέα πως ένα από τα ηλεκτρονικά μηνύματα που έλαβε, ανέφερε: «Μια ευκαιρία έχεις στη ζωή σου», προτρέποντάς την να πάρει τα χρήματα.

Σημείωση:

*Με ποια ιδιότητα είχε πάει άραγε ο κ. Σούκουρας στο γραφείο της κας Ξουλίδου, μιας και απο τον Βορειοηπειρώτικο ειδησεογραφικό ιστότοπο aftonomi.gr, μέλη του προεδρείου της Επιτροπής για το θέμα των συντάξεων ΟΓΑ είναι ο Βαγγέλης Φράγκος από την Δρόπολη, οι Χρήστος Τσαλίκης και Αριστοτέλης Λαχανάς από τους Αγίους Σαράντα, καθώς και ο Χρήστος Γκούμας από την Χιμάρα. Πουθενά το όνομα του κ. Σούκουρα....


www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top