Select Menu


"Τα τελεσίγραφα του κυρίου Σόιμπλε" έχει ως τίτλο η Realnews, η οποία σημειώνει ότι "προκαλεί και εκβιάζει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών".

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τον "καυτό" διάλογο του κ. Σόιμπλε μετον Έλληνα ομόλογό του Γκίκα Χαρδούβελη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών είπε: "Θέλουμε ανάσες για να διατηρηθεί η πολιτική και κοινωνική σταθερότητα στην Ελλάδα" για να απαντήσει ο Γερμανός συνάδελφός του: "Δεν μας ενδιαφέρουν τα εσωτερικά σας, ούτε καν οι ανάγκες σας για τις εκλογές. Τελειώστε με όσα έχετε δεσμευτεί".

Σε άλλο σημείο της συζήτησής τους, ο Γκ. Χαρδούβελης είπε: "Θέλουμε να τελειώνουμε με το μνημόνιο και να βγούμε στις αγορές" και απάντησε ο Β. Σόιμπλε: "Η χώρα σας δεν είναι έτοιμη να βγει στις αγορές και δεν μπορεί να υπάρξει νέο δάνειο χωρίς νέο πρόγραμμα. Φοβόμαστε ότι χωρίς αυστηρή επιτήρηση θα ξαναρχίσετε την παροχολογία...".

real.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top