Select Menu


Εκτός από την φύλαξη οι Κύπριοι θα επιβαρυνθούν με το μεγαλύτερο μέρος των δαπανών. Και οι επικυρίαρχοι συνηθισμένοι στο να βγάζουν χρήματα με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΡΙΣΚΟ και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ... απλά θα εισπράττουν ενώ οι Κύπριοι θα ματώνουν . 


Άλλωστε τα παραδείγματα χωρών που ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ αντί να πλουτίσουν μετά την εύρεση ορυκτού πλούτου είναι πάρα πολλά. 

Μετά τα πανηγύρια για τα πλούτη που χαρούν οι Κύπριοι πολίτες προκειμένου να παραχωρήσουν ΑΜΕΣΑ τα δικαιώματα της ΑΟΖ στους Σιωνιστές... αρχίζει η προετοιμασία τους για την επερχόμενη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της οικονομίας τους. 


Οι γυρολόγοι-απατεώνες που παρίσταναν τους πιο έξυπνους ανθρώπους στην Ελλάδα ...και που παραμύθιαζαν τον κόσμο για τα δισεκατομμύρια που θα έβρεχε η άντληση φυσικού αερίου ... έφεραν εις πέρας την αποστολή τους και τώρα εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο. 

Αρχίζουν τα κακά νέα να προετοιμάζουν τους Κύπριους να ετοιμάζονται ΟΧΙ να βγάλουν χρήματα αλλά να βάλουν ΠΟΛΛΑ δισεκατομμύρια. 


10 ΔΙΣ για έναν τερματικό σταθμό μόνο ετοιμάζονται να τους χρεώσουν ...λες και θα ξαναχτίσουν από την αρχή τη Λευκωσία.

Με εξασφαλισμένα ΕΞΟΔΑ ξεκινάει το μεγάλο φαγοπότι ενώ τα έσοδα είναι εντελώς υποθετικά. 

Εννοείται ότι το ΙΣΡΑΗΛ δεν θα ξεκινήσει ΚΑΜΙΑ γεώτρηση σε οικόπεδό που να συνορεύει με την ΑΟΖ της Κύπρου ώστε να ΜΗΝ χρειαστεί να μοιραστεί τα κοιτάσματα. Αντιθέτως ΟΛΕΣ οι εξορύξεις στην ΑΟΖ της Κύπρου γίνονται σε οικόπεδα που συνορεύουν με το Ισραήλ.

Σ.Σ. - www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top