Select Menu


Και τα δύο κινήματα είναι σιωνιστικές επινοήσεις!

Όπως και με τα κινήματα του Φεμινισμού ,των ομοφυλοφίλων, των φιλοσκοπιανών, των αντιφασιστών , των εγχρώμων επαναστάσεων, της Αραβικής Άνοιξης κλπ ... 

Το σύστημα , δηλαδή οι σιωνιστές κατασκευάζουν πριν από εμάς για εμάς την "επανάσταση" και κατόπιν την στρέφουν εναντίον μας .

Αυτό έκαναν με την 1η επανάσταση στην Αίγυπτο μετά από την οποία οι Αιγύπτιοι βρέθηκαν με προωθυπουργό-κονσέρβα άνθρωπο της φιλο-ισραηλινής Μουσουλμανικής Αδελφότητας. 

Γι΄αυτό θέλει προσοχή ώστε να μην δώσουμε τη χαρά στους Σιωνιστές να μας δουν να αλλησφαζόμαστε κι αυτοί εκ του ασφαλούς να επαίρονται για το κατόρθωμά τους.

Πόσοι άραγε υποτιθέμενοι χριστιανοί έκλαψαν, όπως αυτός ο μουσουλμάνος για τους διωγμούς που υφίστανται τα αδέρφια τους;


Όσο λοιπόν και να καπηλευτούν τις θρησκείες...όσο και να προπαγανδίζουν με εικόνες μίσους, δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα τους.

www.logiosermis.net.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top