Select Menu


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε πλατφόρμα δίπλα στο ποτάμι!

Το όνομα του Μουσείου είναι : "Arheološki Muzej na Makedonija" δηλαδή Αρχαιολογικό Μουσείο Μακεδονίας!!!

Η διευθύντρια του μουσείου κα Vesela Čestoeva καθώς και η Υπουργός Πολιτισμού του Γκρουέφσκι, κα Ελιζαμπέτα Καντσέσκα - Mileska μίλησαν για " συνέχεια της κληρονομιάς μας » που φυσικά τα ευρήματα σε αυτό το νέο Μουσείο πρέπει να αποδείξουν.

Επίσης αναφέρθηκε ότι η δημιουργία του Μουσείου ήταν έμπνευση του Γρούγιου και επίσης ότι η Μακεδονική - Ελληνιστική περίοδος εκπροσωπείται στο Μουσείο με έργα τέχνης!

Η σημερινή εκδήλωση ήταν αποκλειστικά για VIP πρόσωπα της κοινωνίας των Σκοπίων. Για τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς μεταλλαγμένους, το Μουσείο θα ανοίξει επίσημα αύριο Κυριακή. Δείτε τις φωτογραφίες:








Δείτε και το βίντεο από την ομιλία της διευθύντριας του Μουσείου.Το βίντεο είναι ελάχιστων δευτερολέπτων, αλλά η κυρία Διευθύντρια του Μουσείου μιλά για τη Χρυσή Μακεδονική Ελληνιστική περίοδο! Ο κόσμος που βλέπετε είναι ο …αφρός της κοινωνίας των Σκοπίων, ο οποίος πήγε εκεί με συστημένη πρόσκληση! 

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top