Select Menu


Αγανάκτηση και απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ μετά τις απανωτές μεταγραφές των υπολοίπων κομμάτων της βουλής, την ώρα που η δική τους ομάδα εξακολουθεί να παραμένει με σημαντικότατες ελλείψεις στο ρόστερ της.

Αφορμή για τις εκδηλώσεις αποδοκιμασιών στο πρόσωπο των μεγαλομετόχων του ΠΑΣΟΚ στάθηκε η επιστροφή του Νικήτα Κακλαμάνη στη Νέα Δημοκρατία.

Ο αποτυχημένος υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών δήλωνε στις 7 Οκτωβρίου ότι δεν τον ενδιαφέρει κανένα κάλεσμα Σαμαρά κι έβριζε την ώρα των γενεθλίων της ΝΔ τον πρωθυπουργό για την πολιτική του. Όμως δύο μέρες μετά επέστρεψε στο κόμμα που κυβερνά, γιατί πιθανότατα ο προπονητής του, του υποσχέθηκε περισσότερο χρόνο στα τηλεοπτικά πάνελ.

Η αλήθεια είναι ότι μετά τις εκλογές στους δήμους και τις περιφέρειες τα κανάλια και οι εφημερίδες είχαν ξεχάσει τον Κακλαμάνη, οπότε ο ίδιος πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε για να σώσει την τηλεοπτική του καριέρα.

Όλα αυτά τα βλέπουν οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και δεν μπορούν να καταλάβουν το λόγο για τον οποίο η ομάδα τους έχει κάνει το τελευταίο διάστημα μία μόνο μεταγραφή, κι αυτή δεν ήταν άλλη από την επιστροφή του δανεικού Ανδρέα Λοβέρδου.

«Εμείς τη βγάζουμε με εξάμηνους δανεισμούς κι οι άλλοι έχουν δύο παίκτες σε κάθε θέση», λένε με παράπονο οι εναπομείναντες ΠΑΣΟΚοι στα καφενεία, βλέποντας τον πρόεδρο της ομάδας να ανακοινώνει στη βουλή ότι το πρώτο μνημόνιο υπαγορεύτηκε στη χώρα με λάθη και ελλείψεις, όμως μετά αυτά τα λάθη και οι ελλείψεις διορθώθηκαν και η οικονομία της χώρας γαμάει και δέρνει.

Είναι πολύ κρίμα κι ακόμη περισσότερο άδικο για όλους εκείνους που έμειναν σταθεροί στις ιδέες των σοσιαλιστών Κώστα Σημίτη, Γιώργου Παπανδρέου και Βαγγέλη Βενιζέλου, να βλέπουν τώρα την ομάδα να βολοδέρνει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς προοπτική να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη.

«Κάντε κάτι. Φέρτε κάποιον. Τόσοι ΔΗΜΑΡίτες παρακαλούν να έρθουν στο ΠΑΣΟΚ κι εσείς δεν τους αφήνετε. Τον Ανδρουλάκη τον ξεχάσατε; Ούτε στο Ιντερτότο δεν θα καταφέρουμε να βγούμε», είναι μερικά μόνο από τα σχόλια που ακούγονται στα πράσινα καφενεία και τις πλατείες.

Το κλίμα γίνεται πιο βαρύ αν αναλογιστεί κανείς τις υποσχέσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για μεγάλο άνοιγμα της «δημοκρατικής παράταξης» στον λαό και τα μέλη της. Ίσως, η πρόταση για μείωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας στις τηλεοπτικές εκπομπές κάμψει τις αντιστάσεις αρκετών και δώσουν τελικά την ευκαιρία στο κόμμα που κατέστρεψε την Ελλάδα να ξαναγυρίσει στη θέση που του αξίζει.

πολύφημος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top