Select Menu


Είπε επιτέλους την αλήθεια ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν αλλά οι υπέρμαχοι της πολιτικής ορθότητας το χαρακτήρισαν γκάφα.

Και όμως, με αξιοθαύμαστη συμπύκνωση περιέγραψε πώς εφθάσαμε να κόβουν κεφάλια οι αποκαλούμενοι τζιχαντιστές σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση και η Δύση να φρικιά αμήχανη και να ρίχνει μερικές βόμβες στον γάμο του Καραγκιόζη, προσποιούμενη ότι πολεμά το Ισλαμικό Κράτος του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι. Είπε ο Μπάιντεν:

«Τούρκοι, Σαουδάραβες, Εμιράτα, όλοι καλοί φίλοι. Ομως όσον αφορά τη Συρία και την προσπάθεια ανατροπής του Μπασάρ Ασαντ οι πολιτικές αυτών των συμμάχων μας κατέληξαν να βοηθούν στον εξοπλισμό της Αλ Κάιντα και τελικά του Ισλαμικού Κράτους. Ηταν αποφασισμένοι να ανατρέψουν τον Ασαντ και να έχουν στην ουσία πόλεμο σουνιτών - σιιτών μέσω αντιπροσώπων. Εδωσαν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια και τόνους όπλων σε όποιον θα πολεμούσε τον Ασαντ, δηλαδή τα έδωσαν στους μαχητές της Αλ Νούσρα και της Αλ Κάιντα και τελικά στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους».

Και έτσι αποκαλύφθηκε η γκάφα-έγκλημα που τροφοδότησε η Δύση νομίζοντας ότι πολεμά έναν δικτάτορα χάριν της δημοκρατίας στη Συρία, ενώ στην πραγματικότητα εξόπλισε τους σουνίτες για να ανατρέψουν τους σιίτες στο Ιράκ και τους Αλεβίτες στη Συρία (ο Ασαντ είναι Αλεβίτης). Γιατί μόνο ηθελημένα τυφλοί αρνούνται ακόμη και σήμερα να κατανοήσουν ότι με τους στρατηγικούς ελιγμούς τους προκειμένου να ελέγχουν την εκμετάλλευση των πετρελαίων της Μέσης Ανατολής οι ΗΠΑ, τροφοδότησαν έναν ανελέητο θρησκευτικό πόλεμο που εξαπέλυσαν οι φανατικοί και αδίστακτοι σουνίτες σαλαφιστές κατά σιιτών και κυρίως Αλεβιτών, που είναι οι λιγότερο πολεμοχαρείς οπαδοί του Ισλάμ. Το Τζιχάντ σημαίνει και ιερός πόλεμος κατά των απίστων που αρχικά ταυτιζόταν με τους Εβραίους και τους χριστιανούς και βαθμιαία περιέλαβε τους σιιίτες μουσουλμάνους και τους Αλεβίτες που και αυτούς αποκαλούν απίστους οι σουνίτες φίλοι των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

Ετσι φθάσαμε στη σφαγή χριστιανών όπου γης και των αιρετικών, κατά τους σουνίτες, μουσουλμάνων με την οικονομική στήριξη των συμμάχων της Δύσης σουνιτικών κρατών στην δήθεν προσπάθεια να εγκαταστήσουν δημοκρατία στη Συρία, ανατρέποντας τον Ασαντ, όπως υποτίθεται ότι έκαναν σε Ιράκ, Αίγυπτο, Λιβύη, Σομαλία κ.ο.κ.

Και τώρα, σε πλήρη αμηχανία και ενώπιον του εφιάλτη της τρομοκρατίας και των σφαγών σε ολόκληρο τον πλανήτη από τον αναβιώσαντα φανατισμό των μουσουλμάνων σουνιτών, που από την εποχή του Μωάμεθ και επί αιώνες διέδιδαν την θρησκεία τους σφάζοντας και εξανδραποδίζοντας, ας πάνε να τους μαζέψουν. Ηδη μάλιστα απειλείται με διάλυση και η προσφιλής τους Τουρκία, καθώς την ενέπλεξε ο φανατικός σουνίτης Ερντογάν.

Αν οι αναγνώστες μου μπερδεύτηκαν αυτό οφείλεται στην ατελή γνώση ή τη συγκάλυψη της πραγματικότητας. Οι μουσουλμάνοι, όπως και οι χριστιανοί, διαιρούνται σε δόγματα, τα οποία αλληλομισούνται και οσάκις δίνεται η ευκαιρία αλληλοσφάζονται. Ετσι προέκυψε και η νέα εσωτερική αναταραχή στην Τουρκία, που την απειλεί με μείζονα από ποτέ αστάθεια. Και αλίμονο σε εμάς, μόνιμα θύματα της εθελοτύφλωσής μας, αν ο Ερντογάν κάνει εξαγωγή της αστάθειας.

Του Γ.Μαρίνου από το Βήμα της 19-10-14

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top