Select Menu


Καμαρώστε τον νεοφιλελεύθερο σοσιαλφασίστα!

Ο άνθρωπος που με άρθρο του στα ΝΕΑ κορόιδευε τα παιδάκια που λιποθυμάνε από την πείνα, είναι υπεύθυνος Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ και υπήρξε υποψήφιος ευρωβουλευτής -φυσικά- με την "Ελιά". Εκτός αυτών, είναι και συγγραφέας, άνθρωπος των Τεχνών και των Γραμμάτων.

Γνωστός για την επίδοση του σε ανευ ορίων ιντερνετικούς τραμπουκισμούς, δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook μία προσωπική άποψη για την κόντρα μεταξύ Βίκυς Σταμάτη και νοσηλευτριών του Δρομοκαϊτειου, παίρνοντας το μέρος της κ. Σταμάτη, πράγμα που δεν έχει μεγάλη σημασία. 

Ωστόσο, ξεκίνησε ένας διάλογος μεταξύ αυτού και μίας κυρίας, η οποία έτυχε να διαφωνεί. 

Ο κ. Χειμωνάς, λοιπόν, αποφάσισε να "εξηγήσει" δημόσια για ποιους λόγους είναι υπεύθυνος Πολιτισμού...


Αυτό το "κουλ" ύφος του αιρετικού συγγραφέα, του ορκισμένου πολέμιου του καθωσπρεπισμού, δε μας είναι καθόλου μα καθόλου άγνωστο καθώς υπάρχουν πολλοί σαν και αυτόν, μέρος της νοσηρής κοινωνίας που τους γεννάει, τους μεγαλώνει και μετά τους ψηφίζει!

Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μένει να δούμε, να ακούσουμε, να ζήσουμε....

ΥΓ: Η Βίκυ Σταμάτη νοσηλεύεται με βιβλιάριο απόρων!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top