Select Menu


Με ρυθμούς πολυβόλου συνεχίζουν να έρχονται στη Βουλή δικογραφίες εναντίον των Γιώργου Παπανδρέου, Βαγγέλη Βενιζέλου και Γιώργου Παπακωνστναντίνου για την περίοδο που η χώρα μας μπήκε στην ευρωπαϊκή επιτήρηση του μνημονίου.

Αυτή τη φορά μηνυτής ήταν ιδιώτης (Παναγιώτης Θεοδωρίδης), για την «κατ' εγγύτερο νομικό χαρακτηρισμό πράξη της απιστίας καθόσον σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, όπως εκτιμώνται, από την άνοιξη του 2010 και εντεύθεν εμφάνισαν παραπλανητικά στοιχεία διογκώνοντας το ύψος του χρέους του ελληνικού δημοσίου με συνέπεια να μην είναι δυνατή πλέον η εξυπηρέτησή του με προσφυγή στον συνήθη τραπεζικό δανεισμό όντας τα επιτόκια δανεισμού σε δυσθεώρητα ύψη και έτσι να αναγκαστεί το ελληνικό δημόσιο να προστρέξει για τη λήψη οικονομικής βοήθειας στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης και στο ΔΝΤ».

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου, συμμορφούμενη με το άρθρο 86 του Συντάγματος, διαβίβασε τη δικογραφία αμελλητί στη Βουλή χωρίς να προχωρήσει στην επί της ουσίας διερεύνηση της υπόθεσης.

newpost.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top