Select Menu


Μια απίστευτη ιστορία βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας μέσω του ΒΗΜΑτος η οποία κι εκθέτει ανεπανόρθωτα την Εθνική Τράπεζα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι οικονομικοί εισαγγελείς διέταξαν την διενέργεια φορολογικού ελέγχου που αφορούν φυσικά πρόσωπα ή εταιρίες για απολεσθέντα εμβάσματα στο εξωτερικό. Εντοπίσθηκε- ανάμεσα στα άλλα- ένα φυσικό πρόσωπο, ονόματι Μακρής Νικόλαος, ο οποίος εξήγαγε από το 2010 έως το 2013 συνολικά 235.197.067,11 δολάρια Αμερικής και 119.856,17 ευρώ με εμβάσματα μέσω της Εθνικής Τράπεζας.

Σε έγγραφο τους, οι οικονομικοί εισαγγελείς αναφέρουν ότι: «Κατόπιν έρευνας για ανεύρεση του φυσικού προσώπου Μακρής Νικόλας και σχετικής αλληλογραφίας με την Εθνική Τράπεζα προκύπτει ότι: Δεν έχει δηλωθεί πουθενά αναγραφή σε τραπεζικό έγγραφο ο ανωτέρω ΑΦΜ, ούτε το όνομα Μακρής Νικόλας. * Η Εθνική Τράπεζα απάντησε ότι πρόκειται περί "συστημικού προβλήματος" της μηχανογράφησης η αναγραφή ΑΦΜ φυσικού προσώπου»

Για κάποιο λόγο, πιστεύω ότι ακόμα και οι τοκογλύφοι είναι σε θέση να διασταυρώνουν την ύπαρξη ενός ΑΦΜ. Η Εθνική Τράπεζα πάλι όχι, η ανικανότητα της βαφτίζεται «συστημικό πρόβλημα». Δεν έχω λόγια.

Άραγε θα παραιτηθεί κάποιος αρμόδιος από τη διοικητική ιεραρχία της τράπεζας την οποία στήριξαν με τα χρήματα τους οι Έλληνες φορολογούμενοι;

parapolitiki.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top