Select Menu


Η ναζιστική Siemens, όταν έφευγε από την Ελλάδα το '44, γνώριζε ότι θα "επέστρεφε" μετά από λίγα χρόνια.

Η Siemens στην Ελλάδα κινείται ως νόμιμος αντιπρόσωπος του γερμανικού ναζιστικού παρακράτους.
Παρακολουθεί και συκοφαντεί Έλληνες πολίτες, που κρίνει ότι είναι εχθρικοί απέναντί της.
Εκβιάζει και διαφθείρει, προκειμένου να κάνει τις δουλειές της και στη συνέχεια εκβιάζει επειδή τις "έκανε".

Αυτή η εταιρεία με το έντονο ναζιστικό παρελθόν συνεργάζεται με το σταλινικό χαφιεδαριό της Στάζι και διατηρεί πρόσβαση σε όλα τα αρχεία των Ναζί και των σταλινικών.
Με τέτοιον "πλούτο" τής είναι εύκολο να εκβιάζει και να απειλεί όποιον θέλει ...για οποιονδήποτε λόγο θέλει. Είτε από "δεξιά" κινείται κάποιος είτε από "αριστερά", οι φασίστες θα τον "συναντήσουν".

Αυτά τα εκβιαζόμενα σκουπίδια είναι, που επιτρέπουν στους Γερμανούς σήμερα να λεηλατούν τη χώρα.
Αυτήν τη λεηλασία συντονίζει η Siemens. Όλες οι δουλειές" της έγιναν με τη βοήθεια των "πρωταγωνιστών" του Εμφυλίου ...
Όλων των πρωταγωνιστών όλων των πλευρών.

...Όλων εκείνων, τους οποίους οι παλιοί Ναζί και οι γερμανικές ανατολικές ή δυτικές μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν πολύ καλά, γιατί ήταν συνεργάτες τους ...
Όλων εκείνων, που η Siemens θα μπορούσε να εκβιάζει. Με τη βοήθεια των παλιών "δωσίλογων", που σώθηκαν από τον Εμφύλιο και των πρώην σταλινικών, που τους εξυπηρέτησαν στη διεξαγωγή του Εμφυλίου αυτού. Ας σκεφτεί κάποιος το πώς οι Ναζί της Siemens "έφαγαν" τον σημερινό ΟΤΕ και θα καταλάβει τι λέμε ...γιατί σε όλες τις περιπτώσεις τα ίδια κάνουν.
Ας θυμηθεί τα γεγονότα στα χρόνια που ούτε μπορούσε να διανοηθεί κάποιος ότι ο πανίσχυρος και ανυπολογίστου αξίας κρατικός ΟΤΕ θα μπορούσε να περάσει στα χέρια ιδιωτών και μάλιστα αλλοδαπών.

Αν αυτό το ισχυριζόταν κάποιος τη δεκαετία του '80, θα τον έδεναν σε ψυχιατρείο.

Πώς όμως "έφαγαν" τον ΟΤΕ οι Γερμανοί;
Με συλλογική προσπάθεια όλων των συνεργατών τους στην Ελλάδα ...
Υπό τον συντονισμό της Siemens, η οποία είναι μια εταιρεία που "πρωταγωνίστησε" και στα χρόνια των Ναζί τόσο στη Γερμανία όσο και στην Ελλάδα ...
Υπό τον συντονισμό της Siemens, η οποία είναι από τους μεγάλους χορηγούς και ευεργέτες του τοπικού Γερμανικού Κολεγίου.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Εκείνα τα χρόνια έβαλαν τον γιο ενός από τους πρωταγωνιστές του Εμφυλίου να παραστήσει τον "προμηθευτή".
Το πρώτο ρεκόρ τους.
Την "καπιταλιστική" και "δυτικογερμανική" Siemens την αντιπροσώπευε ένας "σταλινικός" πρόσφυγας της Ανατολικής Γερμανίας.

...Ένας μπατίρης σταλινικός —γιος πολιτικού εγκληματία του παραπετάσματος— έγινε υποψήφιος προμηθευτής ενός κρατικού κολοσσού των τηλεπικοινωνιών σε εποχή δεξιάς διακυβέρνησης ...
Ένα αγράμματο και ψωριάρικο σταλινικό "παρτάλι" εμφανίστηκε ως υποψήφιος "προμηθευτής" του κρατικού ΟΤΕ της δεξιάς κυβέρνησης του Μητσοτάκη ...

Ένας πειναλέων πράκτορας της Στάζι, ονόματι Κόκκαλης, εμφανίστηκε ως αντιπρόσωπος της "καπιταλιστικής" Siemens, έχοντας ως στήριγμά του στη συγκυβέρνηση του Μητσοτάκη το ΚΚΕ του Χαρίλαου ...Του Χαρίλαου, ο οποίος ένιωθε την "ανάγκη" να στηρίξει το παιδί τού Πέτρου τού παραπετάσματος.

Έχοντας μέσω του Κόκκαλη εξασφαλίσει το "αριστερό" άλλοθι, οι φασίστες δωσίλογοι γνώριζαν το παιχνίδι της λεηλασίας και της αρπαγής του ΟΤΕ.
Γύρω από αυτόν τον επιφανή και ορατό χαφιέ της Στάζι "χτίστηκε" το παιχνίδι που "έπαιξαν" μόνοι τους οι συνεργάτες των Ναζί ...
Όλοι τους φυσικά παιδιά δωσίλογων, που, ελέω Αμερικανών, δεν τιμωρήθηκαν ποτέ. Επικεφαλής ενός τομέα στης Siemens εκείνη την εποχή ―και στην συνέχεια επικεφαλής ολόκληρου του ελληνικού της τμήματος― που "πολιορκούσε" τον ΟΤΕ, ήταν ο γιος του δωσίλογου Χριστοφοράκου.
Επικεφαλής του ΟΤΕ, ο οποίος υποτίθεται "αμυνόταν" στη ναζιστική "επίθεση", ήταν ο συμμαθητής του Χριστοφοράκου στο γερμανικό κολέγιο και επίσης γερμανοτραφής Θέμελης.

Την περίοδο, δηλαδή, '90 με '93, που οι Ναζί της Γερμανίας προσπαθούσαν να "αλώσουν" τον ΟΤΕ, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου ήταν ο απόφοιτος του γερμανικού Κολεγίου και άρα γερμανοτραφής Θέμελης.
Μέλος εκείνου του ίδιου διοικητικού συμβουλίου, που εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι έχασε τη "μάχη" από τους Γερμανούς, ήταν ο επίσης γόνος δωσίλογων και μετέπειτα Υπουργός του Μνημονίου ο Παπακωνσταντίνου.
Ο γιος των μεγαλύτερων δωσίλογων της Κοζάνης σε νεαρή ηλικία και χωρίς κανένα προσόν κατέλαβε μια στρατηγική για την άμυνα του Οργανισμού θέση ...
Ο ίδιος "αξιόπιστος" άνθρωπος, ο οποίος ήταν συνυπεύθυνος και για τα swaps της Goldman Sachs, που κατέστησαν τη χώρα και τον λαό "αναξιόπιστους".

Ο "κλοιός" γύρω από τον ΟΤΕ είχε αρχίσει να "σφίγγει" από τους σύγχρονους συνεργάτες των πάντα ίδιων Ναζί.
Όμως, ο ΟΤΕ δεν ήταν μόνος του στην αποτυχημένη "μάχη". Συμπαραστάτες των Ναζί υπήρχαν και στο κράτος, το οποίο υποτίθεται έλεγχε τον ΟΤΕ.
Πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ο Σημίτης.
Ο γιος ενός προσώπου με πολύ μυστήρια στάση στην Κατοχή.
Ο αδερφός ενός προσώπου, που ακόμα και σήμερα εργάζεται για τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες.
Ο άνθρωπος, που, ως "σοσιαλιστής" Υπουργός, "ονειρεύτηκε" την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ σε μια περίοδο που αυτό δεν υπήρχε ούτε ως υπόθεση εργασίας.

Ποιος ήταν αυτός, ο οποίος θα έδινε νομική βάση σε μια "απελευθέρωση" της "αγοράς" τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, που μέχρι τότε δεν θεωρούνταν "αγορά", αλλά κοινωνική υπηρεσία υψίστης εθνικής σημασίας;
Ποιος ήταν αυτός, ο οποίος θα έδινε δικαστική "νομιμότητα" σε κάτι, το οποίο εκείνη την εποχή ούτε ως πολιτική "υπόθεση" δεν θα μπορούσε να διατυπωθεί; ...
Ένας άγνωστος δικαστικός, τον οποίο θα τον γνωρίζαμε πολλά χρόνια μετά ...
Ένας γιος ενός επίσης ατιμώρητου δωσίλογου των Ναζί ...Ενός δωσίλογου με το συμβολικό όνομα Όθωνας, το οποίο παραπέμπει στη βαυαροκρατία ...
Ο γιος του "Όττο" ...
Ο γιος ενός δωσίλογου, που για πολλά χρόνια διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Σχολής Δικαστών ...

Ο Πικραμένος, ο οποίος έγινε και Πρωθυπουργός της χώρας.

...Ο δικαστικός εκείνος, που, ως "κορωνίδα" της δικαστικής του "επιστημοσύνης", είχε τις συμμετοχές του σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές με εξειδίκευση τις "τηλεπικοινωνίες" ...

Περίεργο δεν είναι;

Ο γιος ενός δωσίλογου, που τελείωσε το γερμανικό κολέγιο, "εξειδικεύτηκε απόλυτα και αποκλειστικά στον τομέα που . . . . . .

eamb-ydrohoos.blogspot.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top