Select Menu


" Τι καμώματα είναι αυτά, μπορείς να μου πεις; "

" Δεν ξέρω. Εγώ πάντως εκφράστηκα επί του θέματος πριν λίγο στο Tweety."

" Που; "

" Στο Twitter, βρε Αθανασία. Αχ κι εσύ, είπαμε να σνομπάρεις τα κοινωνικά δίκτυα- κι εγώ το κάνω συχνά- αλλά τουλάχιστον κάνε μια προσπάθεια να ενημερώνεσαι. Γίνε λίγο πιο social media-literate."

" Ναι, καλά, αυτό μας μάρανε τώρα... Μεταξύ μας, τα έχω πάρει στο κρανίο. Με ξεφτιλίζει. Συν το ότι βάζει έναν ολόκληρο λαό να ασχολείται με τον Τύμβο και κολοκύθια ρίγανη. Εδώ καράβια χάνονται... "

" Και να 'ταν μόνο τα καράβια..."

" Ακριβώς! Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε παράκρουση και αυτός παίζει κρυφτούλι με τους αρχαιολόγους!!! Μα είμαστε σοβαροί; "

" Εμένα πάντως μάλλιασε η γλώσσα μου να τα λέω. Αλλά να σου πω και κάτι; Φταίει και η ανθρωπότητα κομμάτι. Και ειδικά οι Έλληνες... Έχουν όσο να 'ναι μεγαλύτερη ευθύνη... Λόγω έξτρα θεϊκού γονιδίου... "

" Μα γι αυτό εξανίσταμαι! Ο Αλέξανδρος ήρθε με συγκεκριμένη συμπαντική αποστολή εδώ. Ήρθε για να βοηθήσει τους Έλληνες και συνάμα όλους τους ανθρώπους να θυμηθούν την καταγωγή τους. Την πραγματική τους Αθάνατη Φύση. Και τελικά πήγε ο ίδιος και σκηνοθέτησε τον θάνατο του;;; Πόσο πίσω πήγε ο κόσμος εξαιτίας όλης αυτής της παράστασης; "

" Κάπου τον δικαιολογώ. Γιατί οι άνθρωποι να ψάχνουν μια ζωή για σωτήρες; Γιατί να μην Δια-λογίζονται, γιατί να μην αναζητούν την Αλήθεια και την Σωτηρία μέσα τους... "

" Σωστό κι αυτό... Αλλά πες μου, και τώρα τί γίνεται; Κάθε μέρα που περνά με τον κόσμο μες τη λήθη είναι μια χαμένη ευκαιρία...  "

" Πραγματικά, δεν ξέρω... Θα δείξει...  Κι όπως λένε, όσα δεν φέρνει ο Χρόνος... "

" Λες; "

" Λέω. Ψιλοβαριέμαι... Πάμε για κανένα νέκταρ; "

" Φύγαμε! "

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top