Select Menu


Τι σόι εκλογικό όφελος θα μπορούσε να αποφέρει ένας επαναπατρισμός Καρατζαφέρη στην καταρρέουσα Νέα Δημοκρατία; Με το δίκηο του θα διερωτάται κάποιος που έχει πάει στο Νηπιαγωγείο, κι έμαθε εκεί να κάνει στοιχειώδη Πρόσθεση.

Κανένα εκλογικό όφελος δεν μπορεί να αποφέρει ένας επαναπατρισμός Καρατζαφέρη, είναι η απάντηση. Η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά καταρρέει με τα φρένα σπασμένα, και δεν τη σταματάει τίποτε.

Τότε προς τι η συζήτηση για πρόσκληση στον Καρατζαφέρη; Συνεχίζει να διερωτάται κάποιος που, όπως είπαμε, έχει πάει στο Νηπιαγωγείο.

Για να μη σκάτε –αν σκάτε…– η απάντηση είναι απλή, και ανήκει επίσης στην ύλη του Νηπιαγωγείου. Διότι δεν είναι μόνο η στοιχειώδης Πρόσθεση την οποία μαθαίνει κανείς εκεί. Τα παιδάκια μαθαίνουν κι άλλα πράγματα από την Κυρία τους: Λ.χ., να ταξινομούν μήλα και πορτοκάλια σε ομάδες, να τα βάζουν στη σειρά από το μεγαλύτερο προς το μικρότερο κ.τ.λ. Οπότε έχουμε και λέμε:

Την πρόσκληση στον Καρατζαφέρη την απευθύνουν Άδωνης, Βορίδης και κόμπανυ, που τον είχαν σαν Θεό πριν τον πουλήσουν για να πάνε στη Νέα Δημοκρατία. Σωστά; Σωστά. Τα Καρατζαφεράκια, λοιπόν, δεν είναι στραβά. Τη βλέπουν την αφρενάριστη κατρακύλα της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά. Και είναι τέτοια αυτή η κατρακύλα, που κάνει τα Καρατζαφεράκια να εντείνουν την προεργασία τους για την επόμενη μέρα. Έτσι, έβαλαν κάτω τα στιβαρά κεφάλια τους, και σκέφθηκαν: «Γιατί, παρακαλώ, να μην είναι παρών στο κόμμα ο μέντοράς μας ο κυρ-Γιώργος εκείνη την ημέρα, να κάνουμε κι εμείς παιγνίδι; Άσχημα τα πήγαμε μέχρι τώρα; Και τα ρέστα δικά μας…»

Αυτή, που λέτε, είναι η απάντηση. Είπαμε, αν σκάτε…

by Sotos

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top