Select Menu


Αφού " έλυσαν" όλα τα σοβαρά προβλήματα των Ελλήνων, αποφάσισαν στην συγκυβέρνηση να μπουν και στο μυαλό των πολιτών και να τιμωρήσουν και τις "φασιστικές" σκέψεις τους.
Δυστυχώς η συγκυβέρνηση αποφάσισε και πάλι να προκαλέσει φέρνοντας στην βουλή μία ακόμα παράλογη μπούρδα.

Ο σκοπός του προωθούμενου νόμου είναι δήθεν η ποινικοποίηση του τρόπου σκέψης και έκφρασης του φασιστικού πολιτικού φάσματος.

Η μεθοδολογία του νόμου αποδεικνύει όμως ότι η συγκυβέρνηση υιοθετεί τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς του απεχθέστερου φασιστικού και ρατσιστικού καθεστώτος.

Εισάγει παράλογες διακρίσεις σε βάρος των Ελλήνων και κατοχυρώνει καταχρηστικά δικαιώματα μόνο σε αλλοδαπούς.

Αυτό είναι παγκόσμια φασιστική πρωτοτυπία...

Κανένας λογικός άνθρωπος δεν αμφισβητεί ότι έγιναν διαχρονικά στον κόσμο εγκλήματα γενοκτονίας και εθνοκάθαρσης.

Κάποιοι μπορεί για πολιτικούς λόγους να αμφισβητούν τις γενοκτονίες, που έκαναν οι ίδιοι ή οι ομοιδεάτες τους.

Μπορεί επίσης κάποιοι να αγανακτούν όταν βλέπουν τους απογόνους των θυμάτων γενοκτονίας να υπερβάλουν στην προβολή τους, ενώ συγχρόνως βομβαρδίζουν αμάχους και γυναικόπαιδα, ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο.

Και τα δύο φαινόμενα μπορεί να μας προβληματίζουν, αλλά δεν χρειάζεται νόμος που να ποινικοποιεί την ελεύθερη σκέψη των ανθρώπων.

Οι ρατσιστές πρέπει να είναι ελεύθεροι να εκφράζουν τις απόψεις τους για να μπορούμε να τους ξεχωρίζουμε αμέσως από τα λόγια τους.

Αν τους επιβάλουμε σιωπή , χάνουμε το ηθικό πλεονέκτημα μας και τους οδηγούμε στο να κρύβονται μέσα σε άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, εφαρμόζοντας με κρυφό τρόπο τις ρατσιστικές πολιτικές τους.

Αυτό άραγε θέλουμε?

Πίσω από το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο κρύβονται άλλοι φόβοι του πολιτικού συστήματος.
Το πολιτικό σύστημα έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό και δικούς του λόγους να φοβάται.
Δεν αρκούνται πλέον στο να απαγορεύσουν την άρνηση οποιασδήποτε γενοκτονίας .

Εστιάζουν μόνο στην άρνηση του ολοκαυτώματος των Εβραίων και όχι πχ στην γενοκτονία των Ποντίων, των Αρμενίων ή οποιουδήποτε άλλου λαού.

Αυτό που φοβούνται είναι ότι σύντομα κάποιοι θα εξετάσουν για την Ελλάδα την σχέση ανάμεσα στο θρήσκευμα και τα οικονομικά δικαιώματα των Ελλήνων.

'Εχουν περάσει πολλά χρόνια από την Τουρκοκρατία και οι 'Ελληνες έχουν ξεχάσει την διαφορά μεταξύ Τούρκου μουσουλμάνου και 'Ελληνα ραγιά.

Ο Έλληνας ραγιάς για να έχει το κεφάλι του στη θέση του έπρεπε να πληρώνει συνεχώς δυσβάστακτους φόρους στους Τούρκους.

Αν αλλαξοπιστούσε απολάμβανε την φορολογική ατέλεια του μουσουλμάνου (και Τούρκου).
Αυτό ακόμα και σήμερα δεν έχει άλλάξει για κάποιους.

Ποιοί είναι όμως σήμερα οι 'Τούρκοι" και τι θρήσκευμα πρεσβεύουν?
Ποιοί εκμεταλλεύονται το θρήσκευμα τους και πληρώνουν μικρότερους και αναλογικότερους φόρους σε σχέση με τον μέσο 'Ελληνα?

Aς τους περιγράψουμε για να μην χαρακτηριστούμε άδικα ρατσιστές.

Αυτοί που έχουν μία διπλή υπηκοότητα και μία σχετικά κρυφή (και κατά φαντασία διωκόμενη ) θρησκεία.

Μπορεί να εμφανίζονται ως 'Ελληνες ορθόδοξοι ,κρύβοντας την θρησκεία τους, αλλά οι επιχειρήσεις τους έχουν πάντα την νομική μορφή ανώνυμης εταιρείας.

Με τον τρόπο αυτό φορολογούνται , αν και ιδιώτες , αναλογικά και έχουν φορολογική απαλλαγή για όλα τα αναγνωρισμένα έξοδα τους.

Αυτό δεν ισχύει όμως και για τον απλό 'Ελληνα πολίτη, που πληρώνει προδευτικά αυξανόμενα φόρο με βάση το ύψος του εισοδήματος του και με ελάχιστες αναγνωρισμένες απαλλαγές.

Στη συνέχεια οι μέτοχοι αυτών των επιχειρήσεων εκμεταλλεύονται την θρησκεία τους ή και την διπλή υπηκοότητα τους και φορολογούνται για τα εισοδήματα τους απόλυτα αναλογικά ή και σε κάποια άλλη χώρα.

Οι επιχειρήσεις αυτές δεν πληρώσαν σχεδόν ποτέ φόρο κληρονομίας λόγω της νομικής τους μορφής.
Επενδύουν σε μορφές ιδιοκτησίας που στηρίζονται σε ξένο δίκαιο ( εταιρίες off shore με ιδιοκτησία ακινήτων μεγάλης αξίας).

'Εχουν καταθέσεις σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό και μεταφορικά μέσα αναψυχής καταχωρισμένα σε ξένα νηολόγια ή με ξένες πινακίδες.

Εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα φορολογικά τους προνόμια και δημιουργούν ευρύτερους ομίλους επιχειρηματικών συμφερόντων με οριζόντια και κάθετη δομή σε επικερδείς τομείς δραστηριότητας στην Ελλάδα.

Ο στόχος τους δεν είναι ο ελεύθερος ανταγωνισμός, αλλά η δημιουργία καρτέλ και μονοπωλίων .
Τα επιχειρηματικά αυτά συμφέροντα χρηματοδοτούν επιλεκτικά πολιτικούς από όλα τα κόμματα με κοινό χαρακτηριστικό όμως την θρησκεία τους ή την εθνική καταγωγή τους, που ταυτίζεται πάντα με την δικιά τους.

Εκμεταλλευόμενοι την κοινή θρησκεία που τους επιβάλει συμπαράσταση και αλληλοβοήθεια σε υπερβολικό βαθμό, έχουν καταφέρει να αλώσουν με την "αξιοκρατία " τους όλες τις βαθμίδες δημόσιας διοίκησης και πολιτικής.

'Ολα αυτά βέβαια ίσχυαν ως την εμφάνιση της οικονομικής κρίσης του 2008.

Η κρίση αυτή δημιούργησε προβλήματα χρηματοδότησης από τις τράπεζες και οδήγησε σε επανεξέταση των μοντέλων χρηματοδότησης.

Το να έχεις πλέον ένα γνωστό ή ομόθρησκο στο διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας ,που σου εγκρίνει την χρηματοδότηση, σου εξασφαλίζει δύναμη.

Ενώ οι αιτήσεις χρηματοδότησης των οικονομικών σου αντιπάλων διυλίζονται και απορρίπτονται. οι δικές σου εγκρίνονται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Σήμερα είναι πλέον εμφανείς όσοι ευνοούνται σκανδαλωδώς και λαμβάνουν νέες χρηματοδοτήσεις, χαριστικές ρυθμίσεις και διαγραφές δανείων.

Ενώ οι επιχειρήσεις των άλλων κλείνουν, αυτοί γίνονται ισχυρότεροι από ποτέ.

Εκμεταλλεύονται τώρα τις προνομιακές τους σχέσεις με όλα τα κόμματα μέσω των ομόθρησκων τους στελεχών και προωθούν αντικοινωνικές ρυθμίσεις κατά των υπόλοιπων Ελλήνων.

Καταργούν με νόμο την Κυριακάτικη αργία στην Ελλάδα, κάτι που δεν τολμούν να κάνουν για το Σάββατο στη χώρα ,της οποίας την θρησκεία απάζονται.

Ενώ οι ίδιοι χρωστούν τεράστια ποσά δεν αντιμετωπίζουν κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, ούτε σύρονται στις φυλακές για τις δόλιες χρεοκοπίες που έχουν κάνει.

Αντιμετωπίζουν τους εργαζομένους τους με κυνικότητα και καθυστερούν την μισθοδοσία τους με τεχνάσματα.

Ενώ οφείλουν τεράστια ποσά στα ασφαλιστικά ταμεία, ειδικά για αυτούς γίνονται ρυθμίσεις μεγάλης διάρκειας , που σε μία εξωφρενική περίπτωση έφτασε στα 400 χρόνια (!).

Οι νόμοι που προωθούν μέσω της συγκυβέρνησης στην Βουλή προβλέπουν εκ των υστέρων απαλλαγές προστίμων και προσαυξήσεων για οποιαδήποτε παρανομία τους φτάνει τελικά κατά λάθος σε τελεσίδικη απόφαση στη δικαιοσύνη.

Για τους συμμετόχους τους στα παραπάνω εγκλήματα ψηφίζονται κραυγαλέα αντισυνταγματικές προληπτικές ασυλίες.

Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύεται λογικά ότι οι περισσότερες πράξεις των πειθήνιων οργάνων τους είναι τελικά παράνομες.

Αν κάποιος εφαρμόζει τους νόμους δεν χρειάζεται ασυλίες για να τον προστατεύσουν...

Η θρησκευτική αυτή μειοψηφία έχει ήδη μπει στο στόχαστρο της τρόικας για εισπρακτικούς και μόνο λόγους.

Η ώρα πλησιάζει που και οι ψηφοφόροι θα καταλάβουν από που προέρχεται η ηθική σήψη και η δυσωδία.

Εκείνη λοιπόν την στιγμή θα τους δείτε να εμφανισθούν ενωμένοι και να ισχυρίζονται ότι η δίωξη τους είναι δήθεν ρατσιστική.

Οποιοσδήποτε τους κατηγορεί για οτιδήποτε θα χαρακτηρίζεται ρατσιστής και συνοδοιπόρος της Χρυσής Αυγής.

Αυτό που δεν έχουν σκεφθεί όμως είναι ότι με τα φτηνά αυτά κόλπα δεν θα γλυτώσουν την τιμωρία από τα θύματα τους μέσω της δικαιοσύνης.

Το Σύνταγμα επιβάλει την ανεξιθρησκεία και την ισότητα όλων των Ελλήνων.
Δεν εξαιρεί κανένα από την προστασία του, ούτε ακόμα και τους αλλοδαπούς.

Στο άρθρο 13, παράγραφος 4 ορίζεται ρητά:
" 4. Κανένας δεν μπορεί, εξαιτίας των θρησκευτικών του πεποιθήσεων, να απαλλαγεί από την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς το κράτος ή να αρνηθεί να συμμορφωθεί προς τους νόμους ".
Η συγκέντρωση μίας μειοψηφίας δεν αντιμετώπισε ποτέ αποτελεσματικά την συγκέντρωση και την δημιουργία μίας εχθρικής πλειοψηφίας.

Με νόμους όπως το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αυτή η εχθρική πλειοψηφία θα δημιουργηθεί συντομότερα και ασφαλέστερα και κάποια στιγμή η οργή της θα εκδηλωθεί με το αποτέλεσμα των εκλογών.

Τότε οι καταστροφείς της ζωής του μέσου 'Ελληνα δεν θα δικαιούνται να αναφέρονται σε άλλους για γενοκτονίες και θα κριθούν με μέτρο τους ίδιους τους νόμους τους.

Αυτό που γίνεται σήμερα σε βάρος όλων των Ελλήνων είναι μία κλασική περίπτωση γενοκτονίας με εργαλείο απεχθή οικονομικά μέτρα.

Ας το αρνηθούν στο μέλλον και ας κριθούν με βάση τον αντιρατσιστικό τους νόμο.
Εξάλλου άλλοι νόμοι απεχθέστεροι θα τους κυνηγούν.

Και είναι όλοι δικής τους εμπνεύσεως...

Ο δάσκαλος της εθνοκάθαρσης Στάλιν έλεγε σχετικά :
 " Οι καπιταλιστές θα μας πουλήσουν το σκοινί με το οποίο θα τους κρεμάσουμε" .
Τότε δεν ήξεραν, αλλά και σήμερα απ' ό τι φαίνεται δεν έμαθαν ακόμη το μάθημα...




Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top